ترامپ در ادعایی خواستار دریافت غرامت از ایران شد! زلزله‌ای با قدرت ۷.۴ ریشتر کلمبیا را لرزاند اعلام حادثه امنیتی در نزدیکی باشگاه گلف ترامپ ادعای ترامپ: بدون تشدید تنش با ایران تعامل می‌کنیم! ترامپ: با ایران شبه‌مذاکره می‌کنیم؛ درست مثل یک بازی شطرنج حل می‌شود عراقچی: توافق با عمان نزدیک است/ سهم ۱۱ درصدی ایران از خزر صحت دارد؟ ادعا‌های سنتکام: محاصره دریایی ایران را ادامه می‌دهیم حال وخیم جو بایدن از زبان پسرش فرمانده سنتکام وارد اراضی اشغالی شد + جزئیات عمان: مذاکرات درباره ترتیبات دریانوردی در تنگه هرمز در فضای مثبت جریان دارد ادعای ونس درباره مجوز ایران برای عبور حداکثری نفت از تنگه هرمز عضو سازمان بدر: حملات به عربستان از پایگاه‌های اسرائیلی در سوریه انجام شد زمان نهایی خروج نیرو‌های ائتلاف از عراق اعلام شد  اردوغان: توافق‌نامه مکه هیچ کشوری را هدف قرار نمی‌دهد آتلانتیک: تاب‌آوری ایران دولت ترامپ را غافلگیر کرد ترامپ: ما خودمان به موشک‌هایی که اوکراین درخواست کرده است، نیاز داریم

سالیوان: از اول سپتامبر دیگر در افغانستان سفارت نداریم

سالیوان: از اول سپتامبر دیگر در افغانستان سفارت نداریم مشاور امنیت ملی آمریکا گفت که این کشور از ابتدای سپتامبر (10 شهریور) دیگر در افغانستان سفارت ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۴ - ۰۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 29
کد خبر: ۱۰۰۲۵۵

به گزارش راهبرد معاصر «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا روز یکشنبه خبر داد که این کشور از ابتدای ماه سپتامبر (10 شهریور) دیگر در افغانستان سفارت نخواهد داشت.

وی که با شبکه خبری «سی‌بی‌اس» مصاحبه می‌کرد، افزود: «در حال بررسی انجام حملات دیگر علیه داعش در افغانستان هستیم».

 

مشاور امنیت ملی آمریکا مدعی شد که واشنگتن قادر به مقابله با تروریسم در افغانستان بدون حضور نظامی در این کشور بوده و گروه‌های تروریستی در افغانستان توانایی انجام حملات در خارج از این کشور را ندارند.

سالیوان اضافه کرد که طالبان به صورت پنهانی به آمریکا اعلام کرده که پس از ضرب‌الاجل 31 آگوست (9 شهریور) نیز اجازه ایجاد گذرگاه امن برای خروج شهروندان آمریکایی از افغانستان را خواهد داد.

 

«آنتونی بلینکن» مشاور امنیت ملی آمریکا نیز امروز در مصاحبه‌ای گفت که 300 شهروند آمریکایی اعلام کرده‌اند که خواستار خروج از افغانستان بوده و در تلاش برای کمک به آنها برای رسیدن به فرودگاه هستیم».

طولانی‌ترین جنگ آمریکا، جنگ و اشغالگری دو دهه‌ای در دوران چهار رئیس‌جمهور این کشور که به بهانه حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ آغاز شد، در نهایت بعد از صرف هزینه‌ای سرسام‌آور و از دست رفتن ده‌ها هزار جان، این روزها به پایان خود نزدیک می‌شود.

 

آمار رسمی دولت آمریکا هزینه صرف شده از زمان آغاز جنگ افغانستان را حدود ۸۸۷ میلیارد دلار برآورد می‌کند اما پروژه «هزینه‌های جنگ» دانشگاه براون تخمین زده که هزینه کلی این جنگ ۲.۲۶ تریلیون دلار بوده است. صرف هزینه بالغ بر دو تریلیون دلار در ۲۰ سال گذشته به معنی صرف مبلغ ۳۰۰ میلیون دلار در روز به مدت دو دهه در این جنگ است.

طبق داده‌های پروژه هزینه‌های جنگ در دانشگاه براون که هزینه‌های پنهان جنگ‌های پس از ۱۱ سپتامبر را مستند می‌کند، از سال ۲۰۰۱ تا نیمه ماه آوریل امسال، بیش از ۲۴۱ هزار نفر در نتیجه مستقیم جنگ افغانستان کشته شده‌اند که شامل دست‌کم ۷۱ هزار و ۳۴۴ غیرنظامی می‌شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار