پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

فعالیت ۱۶۰ مرکز حجامت در انگلیس

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: باید به سمت طب ایرانی سنتی حرکت کنیم تا از بیمار شدن افراد جلوگیری کنیم. البته رسیدن به این هدف به دلیل وجود مافیای دارو و تجهیزات پزشکی سخت است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۶ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 02
کد خبر: ۱۰۰۴۴
به گزارش  راهبرد معاصر ، حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی صبح امروز در اولین هم اندیشی بنیاد طب ایرانی، اظهار کرد: درباره طب ایرانی سنتی تاکنون مطالب زیادی گفته شده است. حدود 500 سال پیش این طب در اروپا تدریس می‌شد اما ما غفلت کردیم. از سویی به دلیل ذوق‌زدگی بالا به سمت طب نوین حرکت کردیم. این درحالی است که طب ایرانی و نوین باید مکمل هم باشند.

وی در ادامه افزود: در انگلستان حدود 160 مرکز حجامت وجود دارد البته که در سایر کشورهای دنیا از قابلیت‌های طب سنتی استفاده می‌کنند با این وجود ما هنوز به خودباوری در رابطه با استفاده از دانش طب سنتیمان نرسیده‌ایم.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: در طب نوین اگر بخواهیم مسئله‌ای را بپذیریم باید شواهد بالینی وجود داشته باشد. به همین جهت در طب ایرانی نیز خواسته ما این است که اگر قرار به پذیرش اثرات پیشگیری‌کننده و درمانی آن باشیم براساس شواهد بالینی باشد.

شهریاری اضافه کرد: البته در طب ایرانی متأسفانه سودجویی‌هایی صورت می‌گیرد که بدون شک باید با این قبیل مسائل برخورد شود. خواسته ما از بنیاد ملی طب ایرانی این است که با سودجویی‌ها در طب ایرانی سنتی برخورد شود.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در ادامه گفت: اگر فردی دچار بیماری سرطان شود در طب نوین به دنبال درمانش هستیم. اما غافل از اینکه چرا این فرد دچار بیماری سرطان شده است. با این شرایط باید به سمت طب ایرانی سنتی حرکت کنیم تا از بیمار شدن افراد جلوگیری کنیم. البته رسیدن به این هدف به دلیل وجود مافیای دارو و تجهیزات پزشکی سخت است. گرچه این هدف مورد تأکید رهبر معظم انقلاب بوده است با این حال برای تحقق این هدف می‌توان از سخنان انبیا و سابقه طب ایرانی استفاده کرد.

شهریاری اضافه کرد: امیدواریم با پرداختن این مسئله جایگاه طب ایرانی سنتی در دنیا مشخص شود.

وی با انتقاد از عملکرد دانشکده‌های طب سنتی ایرانی افزود: حرکت این دانشکده‌ها لاک‌پشتی است درصورتی که با توجه به اسناد بالادستی و تأکیدات رهبر معظم انقلاب باید عملکردی اثرگذار داشته باشند.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در پایان به دلایل اثرگذار نبودن طب ایرانی سنتی در تغییر سبک زندگی و ارائه آموزشهای خودمراقبتی اشاره کرد و گفت: جامعه پزشکی به دلیل اینکه دانش آموخته طب نوین هستند امروز نمی‌توانند طب ایرانی سنتی را به جایگاه اصلی اش برسانند.

تسنیم
ارسال نظر
آخرین اخبار