دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی

انهدام ۹ باند قاچاق مواد مخدر در غرب تهران

انهدام ۹ باند قاچاق مواد مخدر در غرب تهران فرمانده انتظامی غرب استان تهران با اشاره به انهدام ۹ باند قاچاق مواد مخدر، دستگیری ۳۸ قاچاقچی و کشف بیش از یک تن انواع مواد مخدر، گفت: در اجرای طرح عملیاتی امنیت محله‌محور در غرب استان تهران، ۵۲ هزار قلم کالای قاچاق به ارزش ۹۰ میلیارد ریال کشف شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۵ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 01
کد خبر: ۱۰۰۵۷۰

به گزارش راهبرد معاصر سردار کیوان ظهیری فرمانده انتظامی غرب استان تهران پیش از ظهر امروز در محل ستاد فرماندهی انتظامی غرب استان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با اجرای طرح عملیاتی امنیت محله محور در سه روز گذشته با هدف مبارزه با سرقت، مقابله با سارقان، مالخران و قاچاقچیان موادمخدر در ۶ شهرستان تابعه غرب استان تهران، ۷۸ دستگاه خودرو و موتورسیکلت مسروقه کشف شد.

وی افزود: در جریان اجرای این طرح، ۲۱۲ حکم قضائی با هماهنگی مقامات قضائی اجرا شد و ۹۰۲ نفر در زمینه‌های قاچاق کالا، موادمخدر و سرقت و فروش اموال مسروقه و مالخری دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی غرب تهران با اشاره به انهدام ۹ باند قاچاق موادمخدر، دستگیری ۳۸ قاچاقچی و ۲۸۹ خرده فروش موادمخدر در این عملیات توسط ماموران پلیس، گفت: در این راستا یک تن و ۳۳ کیلوگرم انواع موادمخدر کشف و ۲۸۵ نفر معتاد متجاهر جمع آوری و تحویل کمپ های ترک اعتیاد شدند.

سردار ظهیری تصریح کرد: قاچاقچیان، موادمخدر را از استان های شرقی تحویل گرفته و قصد داشتند با هدف خروج از کشور و توزیع در کشورهای خارجی، آن را از این منطقه عبور دهند که با هوشیاری ماموران مبارزه با موادمخدر، ناکام ماندند.

فرمانده انتظامی غرب استان تهران گفت: در جریان این طرح ۱۵ قبضه سلاح سرد و گرم کشف و ۲۴۷ نفر سارق و مالخر نیز دستگیر و تحویل مقام قضائی شدند.

وی اضافه کرد: ۴۷۲ فقره پرونده در حوزه قاچاق کالا، سرقت و موادمخدر توسط همکاران انتظامی تشکیل شده و در حال رسیدگی می باشد و در جریان اجرای این طرح، ۵۲ هزار قلم کالای قاچاق از قبیل چوب، سوخت، لوازم بهداشتی و درمانی، لوازم خانگی و سرم احتکار شده به ارزش ۹۰ میلیارد ریال کشف شد.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به اینکه اجرای طرح امنیت محله محور در غرب استان تهران به طور مستمر و جدی در حال پیگیری است، تصریح کرد: با هماهنگی‌های انجام شده با مقام قضائی، تمام متهمان پس از تکمیل پرونده به دادسرا معرفی شده تا به جرایم آنها رسیدگی شود.

فرمانده انتظامی غرب استان تهران در پایان با اشاره به نقش مهم شهروندان در موفقیت های پلیس، تصریح کرد: بخش مهمی از توفیقات بدست آمده نیروی انتظامی مرهون همکاری و تعامل موثر شهروندان می باشد که امید است روز به روز با گسترش تعامل و ارتباط مطلوب با سامانه ۱۱۰، امنیت مطلوبی را برای شهروندان به ارمغان بیاوریم./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار