صدور هشدار زرد هواشناسی / تشدید برف و باران در ۱۰ استان آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان بهمن‌ماه برگزار می‌شود زمان آزمون تخصصی دانشجوی مهارت‌آموز وزارت آموزش و پرورش تغییر کرد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس آذربایجان غربی فردا دوم دی ۱۴۰۴ تعطیل شد باران چهارشنبه به تهران می‌رسد/ بارش برف در مناطق غربی تعطیلی مدارس تهران فردا دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ + جزئیات نحوه اجرای طرح و زوج فرد در روز دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ پای چت جی پی تی به یک پرونده قتل و خودکشی باز شد نحوه فعالیت آموزشی مدارس چهارمحال و بختیاری ۲ دی ۱۴۰۴ تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلم سال ۱۴۰۵ فعالیت مدارس ابتدایی اراک و برخی از روستا‌ها فردا دوشنبه غیرحضوری شد آمار جدید ابتلا به تب دنگی در کشور/ پشه آئدس در کدام استان‌ها دیده شده است؟ اعلام ساعت کاری ادارات سیستان و بلوچستان تا نیمه فروردین مهار موج شدید آنفلوآنزا در کشور طی هفته جاری ادارات استان سمنان فردا تنها ۴ ساعت فعال خواهند بود

دستگیری ۶۰۱ سارق، زورگیر و مالخر در طرح «رعد ۴۸»

رئیس پلیس پایتخت از شناسایی و دستگیری ۶۰۱ نفر از سارقین، زورگیران و مالخران در چهل و هشتمین مرحله از طرح رعد پلیس پیشگیری خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۹ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 07
کد خبر: ۱۰۱۲۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی پایتخت در حاشیه اجرای چهل و هشتمین مرحله از طرح رعد پلیس پیشگیری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با اجرای ۲۵۳ حکم قضایی به ۷۴۰ پرونده سرقت رسیدگی و ۶۰۱ نفر از سارقان، زورگیران و مالخران شناسایی و دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی پایتخت تصریح کرد: در مجموع در این مرحله از طرح رعد یک هزار و ۴۶۲ فقره سرقت کشف شد؛ همچنین ۴۲ گروه که به صورت باندی فعالیت داشته شناسایی و منهدم و بالغ بر ۱۶ میلیارد تومان از اموال مسروقه مردم کشف و ضبط شد.

رئیس پلیس پایتخت گفت: در این طرح مراکز اصلی خرده‌فروشان مواد مخدر، سارقین و مالخران مورد شناسایی و برخورد قرار گرفت؛ بر همین اساس ۵۹ پاتوق سارقان، ۲۳ پاتوق مالخران و ۱۳ محل حضور اراذل و اوباش و ۱۱۳ محل و مرکز خرده‌فروشان مواد مخدر مورد بازرسی قرار گرفت.

وی افزود: با تلاش همکارانم در این مرحله، ۵ قبضه سلاح جنگی، ۶۴ سلاح سرد و ۵۲ کیلو مواد مخدر کشف و ضبط شد.

سردار رحیمی با بیان اینکه ارزش اموال قاچاق مکشوفه در این مرحله از طرح رعد ۵۵۲ میلیون تومان برآورد شده است خاطرنشان کرد: ۱۶۴ دستگاه خودرو و موتور مسروقه در ۴۸ ساعت گذشته کشف شد.

فرمانده انتظامی پایتخت درخصوص برخورد پلیس با مزاحمت‌های نوامیس گفت: این مزاحمت‌ها چه در معابر و خیابان ها، چه در پارک‌ها و پاساژ‌ها باشد از جرایم مشهودی است که پلیس مکلف به برخورد است و باید سریعا با آن برخورد شود.

رییس پلیس تهران بزرگ خاطرنشان کرد: در راستای ارتقای امنیت عمومی شهروندان‌ها، گشت‌های ۱۱۰ دو برابر شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار