پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند

طالبان شرط «احمد مسعود» را رد کرد

طالبان شرط «احمد مسعود» را رد کرد در پی خروج آمریکایی ها از افغانستان روز درگیری‌ها میان جبه مقاومت در پنجشیر و طالبان نیز بالا گرفته و امروز وارد دومین روز خود شده است. طالبان می‌گوید در این حملات به 2 طرف تلفاتی وارد شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۰ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 01
کد خبر: ۱۰۰۵۷۴

به گزارش راهبرد معاصر درگیری‌ها میان نیروهای طالبان و طرفداران احمد مسعود در پنجشیر وارد دومین روز شد و طالبان تایید می‌کنند که تلفاتی به هر دو طرف وارد شده است.

در همین حال، امیرخان متقی، رییس کمیسیون دعوت و ارشاد طالبان، گفته است که گفت‌وگوها با جبهه مقاومت با شکست روبه‌رو شده و نتیجه‌ای در پی نداشته است.

پیش از این طالبان اعلام کرده بود درخواست‌های احمد مسعود، رهبر مقاومت دره پنجشیر از جمله اینکه گفته پنجشیر باید منطقه امن اعلام گردد و طالبان در امور آن مداخله نکنند، غیرقابل قبول است.

انعام الله سمنگانی، عضو کمیسیون فرهنگی طالبان، گفت: «اعضای طالبان با حمله‌‌ای از سوی گروه‌هایی در پنجشیر مواجه شدند. آن حمله با واکنش طالبان روبرو شد و در نتیجه تلفات سنگین بر آنها مقابل وارد آمد.»

بازار نساجی گلبهار اکنون به خط نخست جنگ میان طالبان و طرفداران احمد مسعود مبدل شده است.

ساکنان محل می‌گویند که درگیری‌ها از ساعت 10 شب گذشته میان دو طرف از سر گرفته شده و مردم محل در حال ترک خانه‌های خود هستند.

یکی از اهالی شهرستان حصه اول کاپیسا، گفت: «جنگ از 10 شب گذشته شروع شد و تاکنون هم ادامه دارد.»

از سویی، طرفدارن احمد مسعود می‌گویند که حملات طالبان بر ولایت پنجشیر را عقب زده اند و بر طالبان تلفاتی وارد کرده اند.

فهیم دشتی، سخنگوی جبهه مقاومت، گفت: «در دو شب و یک روز گذشته دشمن از مسیرهای اندراب ولایت بغلان حملاتی را از 3 استقامت سازمان داده‌اند. در هیچ یک این استقامت‌ها پیشروی نداشتند. بیش از 40 تن از طالبان کشته شدند و بیش از 30 تن دیگر شان زخمی شدند.»

اما طالبان حمله بر پنجشیر را رد کرده و می‌گویند که نیروهای آنان به نیروهای طرفدار احمد مسعود پاسخ داده‌اند.

تاکنون مشخص نیست که مذاکرات میان هیأت‌های دو طرف به چه علتی با شکست روبه رو شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار