درمان جدید برای کرونا کشف شد

گروهی از پژوهشگران برزیلی دریافته اند که در زهر نوعی مار بومی این کشور مولکولی وجود دارد که از تکثیر ویروس کرونا در سلول‌های میمون جلوگیری می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 01
کد خبر: ۱۰۰۵۷۹

به گزارش راهبرد معاصر محققان برزیلی این یافته را نخستین گام احتمالی در ساخت دارویی برای مقابله با ویروس کرونا می‌دانند. نتایج مطالعه این پژوهشگران که در تازه‌ترین شماره مجله علمی مولکول‌ها Molecules منتشر شد، نشان داد مولکول تولید شده در بدن مار افعی جاراراکاسو توانایی ویروس کرونا را در تکثیر و تولید سلول‌های های جدید در بدن میمون، تا ۷۵ درصد مهار می‌کند.

رافائل گوایدو، استاد دانشگاه سائوپائولو و یکی از نویسندگان این مقاله گفت: "ما توانستیم نشان دهیم این مولکول موجود در سم مار افعی می‌تواند یک پروتئین بسیار مهم را در ویروس مهار کند. "

این مولکول یک پپتید یا زنجیره‌ای از اسیدهای آمینه است که می‌تواند بدون اینکه به سلول‌های دیگر آسیب بزند به آنزیمی به نام PLPro در کروناویروس متصل شود که در تکثیر ویروس نقش حیاتی دارد.

گوایدو افزود این پپتید که قبلاً به دلیل ویژگی‌های ضد باکتریایی خود شناخته شده است، می‌تواند در آزمایشگاه به روش سنتز تهیه شود و نیازی به نگهداری و پرورش مارها نیست.

ارسال نظر