گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم
برای مهار «خشم شبانه» فلسطینیان؛

رژیم صهیونیستی دست به دامن مصر شد

رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که این رژیم برای متوقف کردن فعالیت‌های موسوم به «خشم شبانه» فلسطینیان در نوار مرزی غزه، از مصر درخواست کمک کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۷ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 04
کد خبر: ۱۰۰۸۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، رژیم صهیونیستی از قاهره برای اعمال فشار بر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) جهت متوقف کردن فعالیت‌های موسوم به «خشم شبانه» فلسطینیان در نوار مرزی غزه درخواست کمک کرده است.

روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» نوشت که «غسان علیان» هماهنگ‌کننده امور کابینه رژیم صهیونیستی در مناطق فلسطینی اخیرا به همراه یک مسئول عالی‌رتبه شورای امنیت داخلی این رژیم به مصر سفر کرد.

این دو مسئول اسرائیلی با شخصیت‌های عالی‌رتبه دستگاه اطلاعات مصر دیدار کرده و اعمال فشار بر حماس به منظور متوقف کردن «خشم شبانه» فلسطینیان در نزدیکی شهرک‌های صهیونیستی واقع در اطراف نوار غزه را درخواست کردند.

به نوشته روزنامه «رأی الیوم»، این دو مسئول اسرائیلی چهارشنبه شب گذشته از قاهره به تل‌آویو بازگشتند.

خشم شبانه (الإرباک اللیلی) مجموعه کار‌های خودجوش فلسطینی‌ها در واکنش به اقدامات رژیم صهیونیستی و شهرک‌نشینان صهیونیست است که هدفش سلب آرامش از صهیونیست‌هاست.

فلسطینی‌هایی که در فعالیت‌های خشم شبانه شرکت می‌کنند اقداماتی از قبیل آتش زدن لاستیک خودرو و پرتاب مواد آتش‌زا و امثال آن به سمت صهیونیست‌ها و نیز پخش سرود‌های ملی و محلی از طریق بلندگو‌های بزرگ انجام می‌دهند.

این روش برای اولین بار در «راهپیمایی بازگشت» در مرز نوار غزه که از ۳۰ مارس ۲۰۱۸ آغاز شد، مورد استفاده قرار گرفت و پس از آن فلسطینی‌های ساکن کرانه باختری از آن الهام گرفته و آن را علیه صهیونیست‌ها استفاده کردند.

یدیعوت آحارونوت همچنین نوشت که دو مسئول اسرائیلی در سفر به قاهره، موضوع آمادگی برای دیدار «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با «عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر را بررسی کردند.

هیأت اسرائیلی همچنین از مصر برای نظارت بیشتر بر کالا‌های وارداتی به غزه از طریق گذرگاه مرزی رفح درخواست کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر