سرلشکر موسوی: فراجا با همراهی مردم آشوبگران را جای خود می‌نشاند عارف: مسکن محرومان باید با سرعت بیشتری تامین شود پزشکیان: با برخورد‌های قهری و روش‌های ناصحیح، نمی‌توان جامعه را قانع یا آرام کرد/ وزارت کشور موظف است در این زمینه نظارت کامل و جامعی اعمال کند دستور رئیس‌جمهور برای بررسی پرداخت کالابرگ به دهک ۱۰ جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی / ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ شناسایی ۴۰ متهم انتشار اخبار جعلی اغتشاشات اخیر در فضای مجازی سردار رادان: دستگیری‌های هدفمند لیدر‌های تحریک کننده اعتراضات، در دستور کار پلیس قرار گرفت کلیات بودجه ۱۴۰۵ در کمیسیون تلفیق مجلس تایید شد یک میلیون تومان اعتبار خرید برای ۸۰ میلیون ایرانی؛ طرح حمایتی دولت شروع شد ترامپ: در عملیات ونزوئلا شماری از نیروهای ما زخمی شدند ترامپ روی پروژه امنیتی‌سازی ایران متمرکز شده است مردم دشمن‌شناس ایران پاسخ ترامپ را خواهند داد هدف اصلی جهاد کشاورزی رساندن مستقیم یارانه‌ها به مردم است رهبر انقلاب: با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند سردار قاآنی به شهید حاج قاسم سلیمانی ادای احترام کرد

رئیس جمهور: سفرهای استانی متناسب با محدودیت های کرونایی انجام می شود

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی گفت: سفرهای استانی متناسب با شرایط و محدودیت‌های کرونایی انجام می شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۶ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 05
کد خبر: ۱۰۱۰۲۲

به گزارش راهبرد معاصر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی بعدازظهر امروز یکشنبه در جلسه هیات دولت با خوش آمدگویی به معاونین حقوقی و امور زنان ریاست جمهوری و شهردار جدید تهران به مناسبت اولین حضورشان در جلسه هیات دولت از زحمات و تلاش‌های مسئولین پیشین در این مناصب قدردانی کرد.

 

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به دو سفر استانی خود به خوزستان و سیستان و بلوچستان گفت: در گذشته سابقه داشته که همه اعضای دولت به یک استان سفر می‌کردند و پس از بررسی و بحث درباره مشکلات، جلسه دولت همانجا تشکیل می‌شد و راهکارهای حل و فصل مسائل به تصویب می‌رسیده است اما درحال حاضر با توجه به شرایط کرونایی امکان حضور همه اعضای دولت و افراد زیاد دیگری که لازم است برای این منظور همراه وزرا و معاونین به استان های مختلف سفر کنند، وجود ندارد لذا در شکل انجام سفرهای استانی تغییراتی اعمال کرده‌ایم.

 

آیت‌الله رئیسی افزود: اگرچه به طور طبیعی در هر استان مسائل مختلفی وجود دارد که به همه وزرا مربوط می‌شود اما به خاطر محدودیت‌های کرونایی ترجیح دادیم وزرایی در هر سفر حضور داشته باشند که مسائل مربوط به آنها اولویت‌دار بوده و لازم است در جریان سفر درباره آنها تصمیماتی گرفته شود.

 

وی اظهار داشت: پس از هر سفر استانی مسائل و مشکلات شناسایی شده، در جلسات هیات دولت مطرح و مجددا مورد بررسی قرار می‌گیرد تا درباره همه مسائل تصمیم‌گیری شود. دولت به شدت نسبت به وعده‌های خود حساس است و بنا دارد صادق‌الوعد باشد و از همین رو از صدا و سیما انتظارداریم همانطور که وعده‌های دولت را گزارش می‌کند در فاصله زمانی مناسب گزارش اجرا و تحقق این وعده‌ها را نیز منتشر کند.

 

رئیس جمهور با بیان اینکه انعکاس اخبار تحقق وعده‌ها باعث افزایش حس امید و اعتماد در مردم می‌شود، تصریح کرد: از همه اعضای دولت می‌خواهم که در زیرمجموعه خود بخشی را مامور پیگیری اجرای مصوبات و وعده‌های مربوط به آن وزارتخانه یا معاونت کنند و این موضوع را کاملا جدی بگیرند که وعده‌ها یا در زمان مقرر اجرا شوند و یا اگر وعده‌ای به هر دلیل امکان اجرا ندارد دلایل آن برای مردم توضیح داده شود و اینگونه نباشد که وعده‌ای بلاتکلیف مانده و اجرا نشود.

 

وی همچنین بار دیگر بر ضرورت رعایت حداکثری شیوه‌نامه‌های بهداشتی کرونا تاکید کرد و اظهار داشت: سعی کنید تا آنجا که ممکن است کار مردم بدون نیاز به حضور فیزیکی انجام شود و اگر ضرورتی برای حضور ارباب رجوع در ادارات وجود دارد شرایط مناسبی برای پیشگیری از انتقال کرونا فراهم شود./فارس

کلمات کلیدی: ابراهیم رئیسی
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار