آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

چالش قانونی دادگاه مریلند در برابر دستور منع مهاجرتی ترامپ

یک قاضی ایالتی در آمریکا ضمن مخالفت با اجرای طرح منع مهاجرتی رئیس‌جمهور این کشور، گفت که این قانون نه بر مبنای مصالح امنیت ملی بلکه بر مبنای تعصبات وضع شده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 04
کد خبر: ۱۰۱۲۷
به گزارش راهبرد معاصر ، یک قاضی فدرال در ایالت «مریلند» بامداد شنبه از به جریان افتادن یک چالش قانونی علیه دستور منع مهاجرتی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا خبر داد.

قاضی «تئودور چوانگ» از ایالت مریلند بعد از بررسی سه پرونده تلفیقی مربوط به آمریکایی‌های مسلمانی که بعد از قانون مهاجرتی، از خانواده خود جداافتاده‌اند، به شاکیان اجازه داد از دولت آمریکا مدارک و شواهد درباره دلیل اعمال این قانون بخواهند.

به نوشته نشریه «هیل» این قاضی سپس در حکمی ۴۶ صفحه‌ای تاکید کرد که با توجه به ادله و مدارک کافی، قانون منع مهاجرتی ترامپ احتمالا ربطی به مسائل مشروع امنیت ملی این کشور ندارد.

«فیضه پاتل» یکی از مدیران برنامه آزادی و امنیت ملی در اندیشکده برنان در واکنش به این تصمیم قاضی ایالت مریلند گفت: «این یک پیروزی بزرگ برای مسلمانان آمریکا و تمام آمریکایی‌های است که آزادی مذهب را ارج می‌نهند. دادگاه، اقدام دولت برای مختومه کردن این پرونده را رد کرد و اکنون ما می‌توانیم با قطعیت ثابت کنیم که منع (مسافرتی) مسلمانان نه بر اساس مدرک بلکه بر اساس تعصبات انجام شده است».

دیوان عالی ایالات متحده سال گذشته میلادی اجرای قانون منع مهاجرتی ترامپ را پذیرفت اما حکم قاضی چوانگ نشان می‌دهد که نبرد حقوقی بر سر این طرح ممنوعیت هنوز به پایان نرسیده است.

کاخ سفید و وزارت دادگستری آمریکا هنوز به سوالات خبرنگار هیل درباره این حکم دادگاه مریلند واکنش نشان نداده‌اند.

ترامپ حدود دو سال پیش با امضای یک فرمان اجرایی، ورود شهروندان ایران، عراق، لیبی، سومالی، سودان، سوریه و یمن به خاک آمریکا را به مدت دستکم 90 روز منع کرد و ورود تمامی مهاجران به خاک آمریکا را به مدت 120 روز منع کرد و ورود آوارگان سوری به خاک آمریکا را به مدت نامعلوم ممنوع اعلام کرد.

این اقدام ترامپ موجی از اعتراضات را در داخل این کشور به راه انداخته است و معترضان این کشور، این فرمان اجرایی را در تناقض با ارزش‌های سابق آمریکا در پذیرش مهاجران صرفنظر از دین و نژاد آنها دانسته‌اند.

فارس
ارسال نظر
آخرین اخبار