چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

طالبان: لویه جرگه برای نجات اشرف غنی برگزار شد

سخنگوی طالبان اعلام کرد که این جرگه نمایشی در راستای نجات اشرف غنی از انزوا برگزار شد و تا زمانی که اشغال پایان نیافته و زمینه برقراری نظام اسلامی فراهم نشود جهاد ادامه خواهد یافت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ - ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 04
کد خبر: ۱۰۱۳۰
به گزارش  راهبرد معاصر ، لویه جرگه مشورتی صلح  اخیرا در قطعنامه‌ای خواستار آتش‌بس فوری، آغاز مذاکرات بین‌الافغانی، آزادی زندانیان و قرائت مشترک علما و طالبان از اسلام شدند.

 «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان در واکنش به این موضوع تصریح کرد که این جرگه نمایشی بود و در راستای نجات اشرف غنی از انزوا برگزار شد که حتی برای نیمی از دولت افغانستان نیز پذیرفتنی نیست.

وی خاطرنشان کرد که بسیاری از شرکت کنندگان لویه جرگه مشورتی صلح از حضور نیروهای خارجی در این کشور سود بردند و در راستای ادامه بقای این نیروها در لویه جرگه تلاش کردند.

سخنگوی طالبان اظهارداشت: متاسفانه بیش از 3 هزار شرکت کننده در لویه جرگه مشورتی صلح جرات نکردند که از عملیات‌های شبانه و حملات هوایی به زنان و کودکان و اماکن مقدس انتقاد کنند.

وی افزود: این موضوع نیز عدم مشروعیت لویه جرگه مشورتی صلح را آشکار کرده است.

در لویه جرگه مشورتی صلح از دولت افغانستان خواسته شده بود تا شماری از زندانیان طالبان را برای نشان دادن حسن نیت از زندان رها کند.

مجاهد در واکنش به این موضوع نیز با اشاره به آزادی 100 نظامی افغان در ولایت بادغیس تصریح کرد که طالبان همواره زندانیان دولت افغانستان را آزاد کرده است که حسن نیت این گروه را نشان می‌دهد.

همچنین در قطعنامه لویه جرگه مشورتی صلح آمده است که طالبان و علمای افغانستان باید تعبیر مشترکی را از دین اسلام ارائه دهند.

سخنگوی طالبان تصریح کرد که افغانستان از سوی نیروهای آمریکایی اشغال شده است و بر اساس آیات صریح قرآن جهاد در این کشور یک فریضه است و کسی حق تعبیر منحرفانه را ندارد.

مجاهد در رابطه با برقراری آتش‌بس نیز تاکید کرد که جهاد یک عبادت است و در ماه رمضان نیز اجر بیشتری دارد و تا زمان خروج نیروهای خارجی و برقراری نظام اسلامی ادامه خواهد داشت.

وی در پاسخ به درخواست مذاکرات بین الافغانی نیز خاطرنشان کرد که این گروه تنها زمانی با دولت افغانستان مذاکره خواهد کرد که گفت‌وگوهای طالبان با آمریکا به نتیجه برسد زیرا در حالی نیروهای خارجی در افغانستان حضور دارند مذاکره با دولت این کشور بی معنی بوده و دستاوردهای مبارزه طالبان با مخاطره روبرو خواهد کرد.

واکنش تند طالبان به قطعنامه لویه جرگه مشورتی صلح این کشور در حالی صورت گرفته است که این گروه پیش از این نیز از مردم افغانستان خواسته بود تا این جرگه را تحریم کنند.

کارشناسان بر این باورند که این جرگه بجای کمک به آغاز مذاکرات بین الافغانی صلح با ترسیم خطوط قرمز آغاز مذاکرات بین الافغانی را با دشواری‌های جدیدی روبرو خواهد کرد.

تسنیم
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار