علی‌اف: بایدن روابط واشنگتن و باکو را وارد بحران کرد حزب‌الله: نوعی تسلیم شدن از سوی دولت لبنان در مقابل اقدامات اسرائیل وجود دارد ادعای تل‌آویو: به حفظ آتش‌بس لبنان متعهد هستیم وزیر امور خارجه ارمنستان: تقریباً روزانه با تهران و مسکو در ارتباط هستیم رویترز: حماس بر غزه مسلط است روسیه: ترامپ توانایی توقف سیاست بدخواهانه آمریکا در اوکراین را دارد ۲ کشته در حمله با چاقو در آلمان موافقت اغلب بزرگسالان آمریکایی با اخراج مهاجران در پی لغو قرارداد با روسیه؛ سوریه بندر طرطوس را باز پس گرفت دیدار زلنسکی با رئیس رژیم صهیونیستی گروسی: دولت ترامپ مایل به دستیابی به توافق تازه با ایران است ارتش آمریکا هزاران نیروی دیگر به مرز با مکزیک اعزام می‌کند دوحه: مذاکرات درباره مرحله دوم آتش‌بس در غزه شروع شود حماس: هماهنگی امنیتی میان تشکیلات خودگردان و اسرائیل به سطح فاجعه‌باری رسیده است احتمال توافق وزرای خارجه اتحادیه اروپا بر سر کاهش تحریم‌های سوریه

واشنگتن اگزمینر: حضور نظامی آمریکا بحران افغانستان را حل نمی‌کند

روزنامه آمریکایی تاکید کرد که حضور نظامیان آمریکایی در افغانستان کمکی به امنیت این کشور نمی‌کند و اگر این رویکرد نتیجه می‌داشت در سال‌های گذشته باید مشکل تروریسم در افغانستان حل می‌شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۶ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 20
کد خبر: ۹۰۳۹
به گزارش  راهبرد معاصر ، روزنامه آمریکایی «واشنگتن اگزمینر» با انتقاد از اظهارات مقامات آمریکایی مبنی بر ضرورت ادامه حضور نظامیان این کشور در افغانستان نوشت که سیاستگذاران آمریکایی باید به جای هزینه کردن جان نظامیان این کشور و پول مالیات دهندگان در افغانستان زمان و انرژی خود را متمرکز مشکلات آمریکا کنند.

این رسانه افزود: حضور نظامی آمریکا در افغانستان علاوه بر اینکه از نظر استراتژیک بی‌معنی و غیر ضروری است. واشنگتن برای حفاظت این کشور از تروریسم نیازی به حفظ هزاران نیرو در افغانستان ندارد. اگر حضور نظامی پاسخ این مشکل بود بحران افغانستان خیلی وقت پیش حل می‌شد.

واشنگتن اگزمینر ادامه داد: در چند ماه نخست جنگ، آمریکا به اهدافش در افغانستان رسیده بود؛ در دسامبر سال 2001 زیرساخت‌های القاعده از بین رفته بود، طالبان از کابل بیرون رانده شده بود و چیزی بیش از جنبشی در هم شکسته نبود و «اسامه بن لادن» سرکرده القاعده نیز در غاری در نزدیکی مرز افغانستان و پاکستان پنهان شده بود و در چنین شرایطی آمریکا باید اعلام پیروزی کرده و نیروهایش را به این کشور باز می‌گرداند.

  
در ادامه مطلب نیز تاکید شده که آمریکا نمی‌تواند رویکرد سال‌های گذشته را در افغانستان ادامه دهد و انتظار نتیجه متفاوتی را داشته باشد؛ حضور نظامیان آمریکایی در افغانستان کمکی به امنیت ملی آمریکا نمی‌کند و واشنگتن باید نظامیان خود را از افغانستان خارج کند.
ارسال نظر