واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

واشنگتن اگزمینر: حضور نظامی آمریکا بحران افغانستان را حل نمی‌کند

روزنامه آمریکایی تاکید کرد که حضور نظامیان آمریکایی در افغانستان کمکی به امنیت این کشور نمی‌کند و اگر این رویکرد نتیجه می‌داشت در سال‌های گذشته باید مشکل تروریسم در افغانستان حل می‌شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۶ - ۳۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 20
کد خبر: ۹۰۳۹
به گزارش  راهبرد معاصر ، روزنامه آمریکایی «واشنگتن اگزمینر» با انتقاد از اظهارات مقامات آمریکایی مبنی بر ضرورت ادامه حضور نظامیان این کشور در افغانستان نوشت که سیاستگذاران آمریکایی باید به جای هزینه کردن جان نظامیان این کشور و پول مالیات دهندگان در افغانستان زمان و انرژی خود را متمرکز مشکلات آمریکا کنند.

این رسانه افزود: حضور نظامی آمریکا در افغانستان علاوه بر اینکه از نظر استراتژیک بی‌معنی و غیر ضروری است. واشنگتن برای حفاظت این کشور از تروریسم نیازی به حفظ هزاران نیرو در افغانستان ندارد. اگر حضور نظامی پاسخ این مشکل بود بحران افغانستان خیلی وقت پیش حل می‌شد.

واشنگتن اگزمینر ادامه داد: در چند ماه نخست جنگ، آمریکا به اهدافش در افغانستان رسیده بود؛ در دسامبر سال 2001 زیرساخت‌های القاعده از بین رفته بود، طالبان از کابل بیرون رانده شده بود و چیزی بیش از جنبشی در هم شکسته نبود و «اسامه بن لادن» سرکرده القاعده نیز در غاری در نزدیکی مرز افغانستان و پاکستان پنهان شده بود و در چنین شرایطی آمریکا باید اعلام پیروزی کرده و نیروهایش را به این کشور باز می‌گرداند.

  
در ادامه مطلب نیز تاکید شده که آمریکا نمی‌تواند رویکرد سال‌های گذشته را در افغانستان ادامه دهد و انتظار نتیجه متفاوتی را داشته باشد؛ حضور نظامیان آمریکایی در افغانستان کمکی به امنیت ملی آمریکا نمی‌کند و واشنگتن باید نظامیان خود را از افغانستان خارج کند.
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار