جزئیات سفر هیأت‌ پارلمانی ایران به اتریش-راهبرد معاصر
رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است ابراهیم‌پور: مطالبات معلمان بازنشسته نیمه دوم ۱۴۰۰ در سال آینده پرداخت می‌شود آملی لاریجانی: در مجمع با شفافیت مخالف نیستیم، اشکال ما مساله خروج مجلس از حدود اختیارات خود بود صبح ۲۱ آذر؛ سخنرانی مهم رهبر انقلاب درباره تحولات منطقه

جزئیات سفر هیأت‌ پارلمانی ایران به اتریش

رئیس گروه اتحادیه بین المجالس جهانی در مجلس با بیان اینکه اسرائیل درصدد است تا سوریه را به محل تنش تبدیل کند، گفت: لازم است جامعه بین المللی و بازیگران منطقه‌ای در قبال تجاوزات مستمر این رژیم به سوریه، واکنش نشان دهند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 08
کد خبر: ۱۰۱۳۶۲

به گزارش راهبرد معاصر،احمد نادری که به منظور حضور در پنجمین کنفرانس رؤسای پارلمان‌های جهان اتحادیه بین المجالس به وین سفر کرده بود، با پطروس مرجانی، رئیس کمیته خارجی عربی و اتباع خارجی در مجلس سوریه دیدار و گفت و گو کرد.

 

نادری در ابتدای این دیدار با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره بر اساس سیاست های اصولی خود در قبال سوریه رفتار کرده، گفت: حمایت از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی سوریه، مخالفت با هرگونه مداخله خارجی و حضور نامشروع نیروهای نظامی و عناصر تروریستی بیگانه و لزوم حل و فصل این بحران از طریق گفتگوهای سوری-سوری با مدیریت خود سوری ها، از محوری ترین مواضع جمهوری اسلامی در قبال بحران این کشور بوده است.

 

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به چالش های سوریه در حوزه آب، آموزش و پرورش، معیشت، اشتغال و اهمیت بازسازی مناطق، اظهار داشت: معتقدیم بودجه ای که سازمان ملل در راستای کمک های بشرودستانه به سوریه در اختیار خود دارد، نباید صرفا صرف تأمین مواد غذایی و کمک به اردوگاه آوارگان و پناهندگان باشد بلکه باید بخشی از این بودجه در راستای بازسازی زیرساخت های بهداشتی و آموزشی قرار گیرد.

 

وی ادامه داد: از سوی دیگر بازگشت امن و آزادانه آوارگان سوری به کشورشان، خود مرحله ای از راهکار سیاسی بحران سوریه به شمار می رود ولی برخی کشورها از این موضوع به عنوان ابزار سیاسی برای فشار به دولت سوریه استفاده می کنند و برای این بازگشت شرط و شروط می گذارند.

 

نادری در ادامه با اشاره به تحریم های آمریکا علیه سوریه، عنوان کرد: در شرایطی که همه گیری ویروس کرونا و اوضاع جنگی در سوریه منجر به مشکلات معیشتی برای مردم این کشور شده، تحریم های آمریکا و اروپا علیه ملت سوریه، مشکلات را تشدید کرده است.

 

این نماینده مردم در مجلس یازدهم همچنین در خصوص وضعیت ادلب تأکید کرد که این منطقه باید تحت کنترل و حاکمیت دولت سوریه باشد تا به جایگاهی امن برای تروریست ها تبدیل نشود.

 

وی همچنین به تحرکات رژیم صهیونیستی در منطقه اشاره و بیان کرد: حملات اخیر این رژیم در ادامه تجاوزات مستمر به حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه است چرا که بقای خود را در استمرار جنگ و درگیری در خاورمیانه می بیند.

 

رئیس گروه اتحادیه بین المجالس جهانی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اسرائیل در صدد است تا سوریه را به محل تنش تبدیل کند، خاطرنشان ساخت: لازم است جامعه بین المللی و بازیگران منطقه ای در قبال تجاوزات مستمر این رژیم به سوریه، واکنش نشان دهند زیرا ادامه این وضع غیرقابل قبول است.

 

**یوسفی: سهم ایران از روابط اقتصادی سوریه افزایش یابد/ آماده همکاری برای بازسازی سوریه هستیم
مجتبی یوسفی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار با بیان اینکه قرابت مذهبی و اعتقادی باعث شده روابط میان ایران و سوریه ابعاد مختلفی داشته باشد، گفت: مذهب و اعتقادات حس برادری میان دو کشور را افزایش می دهد و دیپلماسی اعتقادی را میان ما حاکم می کند.

 

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: معتقدیم این دیپلماسی اعتقادی باید باعث شود سطح روابط میان دو کشور از جنبه های مختلف نیز افزایش یافته و یک بعدی نشویم که در این راستا یکی از مهم ترین موضوعات، گسترش سطح روابط اقتصادی است.

 

وی افزود: متأسفانه ایران علیرغم همکاری های بالا با کشور سوریه، سهم کمی از روابط اقتصادی این کشور دارد، در حالی که ظرفیت های خوبی در این حوزه وجود داشته که امیدواریم با شناخت این ظرفیت ها، سطح روابط تجاری و اقتصادی را نیز افزایش دهیم.

 

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در پایان تأکید کرد: ایران این آمادگی را دارد که در بازسازی کشور سوریه مشارکت جدی تری داشته باشد.

 

رئیس کمیته خارجی مجلس سوریه: سوریه و ایران برای حفظ استقلال خود مقابل آمریکا ایستاده‌اند
پطروس مرجانی نیز در این دیدار با اشاره به اهمیت روابط پارلمانی میان کشورها در توسعه روابط، گفت: در این بین روابط دوستانه سوریه و ایران بر کسی پوشیده نیست و ایران از زمان آیت الله خمینی و حافظ اسد همواره حامی ملت سوریه بوده که در زمان آیت الله خامنه ای و بشار اسد نیز ارتقا یافته است.

 

وی ادامه داد: اجلاس های پارلمانی در واقع فراتر از مجالس کشورها بوده و می تواند راهکارهایی برای حل بحران های منطقه ای و جهانی ایجاد کند که نیازمند ادامه دار شدن روند این نشست های بین المللی و مذاکرات است.

 

رئیس کمیته خارجی عربی و اتباع خارجی در مجلس سوریه در پایان با بیان اینکه آمریکای جنایتکار دشمن مشترک سوریه و ایران بوده و در سوریه باعث کشتار تعداد بیشماری از مردم بی گناه شد و همچنین تخریب های ظالمانه شده است، خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران نیز به دلیل تصمیمات غیرعادلانه این کشور از جمله تحریم، تحت فشار زیادی قرار دارد و ما هر دو برای حفظ استقلال خود، جلوی این کشور ظالم ایستاده ایم./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار