آیا پرونده خرید اف35 عربستان به سرنوشت امارات دچار می شود؟ ایران ورود غیرقانونی مقامات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را محکوم کرد عراقچی پس از تصویب قطعنامه ضد ایرانی: تفاهم قاهره رسما خاتمه یافته تلقی می‌شود تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی

واکنش بایدن به اعلام دولت طالبان

رئیس جمهوری آمریکا گفت، اطمینان دارد که چین برای هماهنگی و توافق با طالبان بعد از روی کار آمدن این گروه در افغانستان تلاش خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 08
کد خبر: ۱۰۱۴۲۱

به گزارش راهبرد معاصر جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا درباره اینکه آیا نگران است چین، طالبان را که بر اساس قوانین آمریکا تحت تحریم قرار دارد، تامین مالی کند، به خبرنگاران گفت: چین با طالبان مشکل جدی دارد. بنابراین آنها تلاش خواهند کرد تا به نوعی هماهنگی و توافق با طالبان دست یابند، من اطمینان دارم. همینطور پاکستان، روسیه و ایران. همه آنها تلاش دارند متوجه شوند که اکنون با طالبان چه کنند.

به نقل از اسپوتنیک، او در واکنش به اعلام دولت جدید طالبان عنوان کرد: جالب است صبر کنیم، ببینیم چه می‌شود.

ایالات متحده و گروه هفت برای هماهنگی واکنش‌هایشان به طالبان توافق کرده‌اند و واشنگتن دسترسی طالبان به دارایی‌های افغانستان را مسدود کرده تا اطمینان یابد آنها به وعده‌هاشان برای رعایت حقوق زنان و قوانین بین‌المللی پایبند می‌مانند.

در پی اعلام تشکیل دولت طالبان و اعطای چندین پست عالی به شخصیت‌هایی که در نبرد 20 ساله علیه ائتلاف تحت رهبری آمریکا حضور فعال داشتند، واشنگتن "نگرانی" خود را در مورد دولت طالبان ابراز کرد.

ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفته کشورش نگران "وابستگی و سوابق" برخی از افرادی است که توسط طالبان برای تصدی پست‌های محوری در دولت این کشور تعیین شده‌اند./ایسنا

کلمات کلیدی: جو بایدن آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار