بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند
نخست‌وزیر اسبق انگلیس:

وعده بایدن برای پایان دادن به جنگ های ابدی شعار است

نخست‌وزیر اسبق انگلیس وعده رئیس‌جمهور آمریکا برای پایان دادن به «جنگ‌های ابدی» از طریق سیاست‌هایی مانند خروج از افغانستان را «شعار سیاسی» توصیف کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 06
کد خبر: ۱۰۱۱۴۸

به گزارش راهبرد معاصر «تونی بلر»، نخست‌وزیر اسبق انگلیس وعده‌های «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا برای پایان دادن به جنگ‌های ابدی با در پیش گرفتن سیاست خروج از منطقه غرب آسیا را یک «شعار سیاسی» توصیف کرده است.

تونی بلر در سال ۲۰۰۱ برای عزل طالبان از قدرت در افغانستان، انگلیس را در کنار ایالات متحده وارد جنگ با افغانستان کرد. او در یک سحرانی در سال ۲۰۰۱ به «جورج دبلیو بوش»، همتای آمریکایی‌اش وعده داد انگلیس، در «جنگ با تروریسم»، شانه به شانه آمریکا خواهد ایستاد.

نخست‌وزیر اسبق انگلیس به ویژه به دلیل دفاع از ادعاهای اشتباه از آب‌درآمده جورج بوش درباره سلاح‌های کشتار جمعی «صدام»، دیکتاتور معدوم عراق و حمله به این کشور در سال ۲۰۰۳ مورد انتقاد قرار گرفته است.

  با وجود این، تونی بلر در هفته‌های گذشته چند بار راهبرد کنونی آمریکا در منطقه غرب آسیا را به باد انتقاد گرفته و «رها کردن» افغانستان را اقدامی خطرناک و غیرضروری خوانده است.

ارسال نظر
آخرین اخبار