واکنش روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تحولات غزه و فلسطین بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم منبع آگاه: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام می‌شود
نخست‌وزیر اسبق انگلیس:

وعده بایدن برای پایان دادن به جنگ های ابدی شعار است

نخست‌وزیر اسبق انگلیس وعده رئیس‌جمهور آمریکا برای پایان دادن به «جنگ‌های ابدی» از طریق سیاست‌هایی مانند خروج از افغانستان را «شعار سیاسی» توصیف کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۱۵ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 06
کد خبر: ۱۰۱۱۴۸

به گزارش راهبرد معاصر «تونی بلر»، نخست‌وزیر اسبق انگلیس وعده‌های «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا برای پایان دادن به جنگ‌های ابدی با در پیش گرفتن سیاست خروج از منطقه غرب آسیا را یک «شعار سیاسی» توصیف کرده است.

تونی بلر در سال ۲۰۰۱ برای عزل طالبان از قدرت در افغانستان، انگلیس را در کنار ایالات متحده وارد جنگ با افغانستان کرد. او در یک سحرانی در سال ۲۰۰۱ به «جورج دبلیو بوش»، همتای آمریکایی‌اش وعده داد انگلیس، در «جنگ با تروریسم»، شانه به شانه آمریکا خواهد ایستاد.

نخست‌وزیر اسبق انگلیس به ویژه به دلیل دفاع از ادعاهای اشتباه از آب‌درآمده جورج بوش درباره سلاح‌های کشتار جمعی «صدام»، دیکتاتور معدوم عراق و حمله به این کشور در سال ۲۰۰۳ مورد انتقاد قرار گرفته است.

  با وجود این، تونی بلر در هفته‌های گذشته چند بار راهبرد کنونی آمریکا در منطقه غرب آسیا را به باد انتقاد گرفته و «رها کردن» افغانستان را اقدامی خطرناک و غیرضروری خوانده است.

ارسال نظر