رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

طالبان به آمریکا هشدار داد

طالبان به آمریکا هشدار داد طالبان در بیانیه‌ای نسبت به قرار دادن اسامی برخی اعضای جدید کابینه افغانستان در لیست تحریم‌های آمریکا هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 09
کد خبر: ۱۰۱۴۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  طالبان نسبت به قرار دادن اسامی مقامات این گروه در لیست سیاه آمریکا هشدار داد.

 

طالبان در بیانیه‌ای اعلام کرد، موضع اخیر پنتاگون که برخی از اعضای کابینه امارات اسلامی یا اعضای خانواده شبکه حقانی در لیست سیاه آمریکا قرار دارند، نقض آشکار توافقنامه دوحه بوده که نه به نفع ایالات متحده و نه به نفع افغانستان است.

 

بر اساس این بیانیه، خانواده حقانی بخشی از امارت اسلامی هستند و نام و سازمان جداگانه ای ندارند و در توافق دوحه همه مقامات امارت اسلامی بدون هیچ استثنا بخشی از تعامل با ایالات متحده هستند و باید از لیست سیاه سازمان ملل متحد و ایالات متحده حذف شوند و این خواسته همچنان معتبر است.

 

به گفته طالبان، اینکه آمریکا و سایر کشورها نظرات تحریک آمیز خود را ابراز می‌کنند و یا سعی می‌کنند در امور داخلی افغانستان مداخله کنند، از سوی طالبان به‌شدت محکوم است.

 

طالبان هشدار داد که اظهارات این چنینی مقامات آمریکایی تکرار آزمایشات ناموفق گذشته بوده و به ضرر ایالات متحده می‌باشد و این گروه انتظار دارد این سیاست‌های نادرست در اسرع وقت از طریق دیپلماتیک برطرف شود.

 

این بیانیه در حالی منتشر شده که طالبان روز سه‌شنبه کابینه جدید افغانستان را اعلام کرد. در این لیست اسامی 4 تن از اعضای خانواده حقانی سرکرده فعلی القاعده قرار دارد که تحت تعقیب و تحریم‌های آمریکا هستند./فارس

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار