«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

طالبان به آمریکا هشدار داد

طالبان به آمریکا هشدار داد طالبان در بیانیه‌ای نسبت به قرار دادن اسامی برخی اعضای جدید کابینه افغانستان در لیست تحریم‌های آمریکا هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۱۸ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 09
کد خبر: ۱۰۱۴۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  طالبان نسبت به قرار دادن اسامی مقامات این گروه در لیست سیاه آمریکا هشدار داد.

 

طالبان در بیانیه‌ای اعلام کرد، موضع اخیر پنتاگون که برخی از اعضای کابینه امارات اسلامی یا اعضای خانواده شبکه حقانی در لیست سیاه آمریکا قرار دارند، نقض آشکار توافقنامه دوحه بوده که نه به نفع ایالات متحده و نه به نفع افغانستان است.

 

بر اساس این بیانیه، خانواده حقانی بخشی از امارت اسلامی هستند و نام و سازمان جداگانه ای ندارند و در توافق دوحه همه مقامات امارت اسلامی بدون هیچ استثنا بخشی از تعامل با ایالات متحده هستند و باید از لیست سیاه سازمان ملل متحد و ایالات متحده حذف شوند و این خواسته همچنان معتبر است.

 

به گفته طالبان، اینکه آمریکا و سایر کشورها نظرات تحریک آمیز خود را ابراز می‌کنند و یا سعی می‌کنند در امور داخلی افغانستان مداخله کنند، از سوی طالبان به‌شدت محکوم است.

 

طالبان هشدار داد که اظهارات این چنینی مقامات آمریکایی تکرار آزمایشات ناموفق گذشته بوده و به ضرر ایالات متحده می‌باشد و این گروه انتظار دارد این سیاست‌های نادرست در اسرع وقت از طریق دیپلماتیک برطرف شود.

 

این بیانیه در حالی منتشر شده که طالبان روز سه‌شنبه کابینه جدید افغانستان را اعلام کرد. در این لیست اسامی 4 تن از اعضای خانواده حقانی سرکرده فعلی القاعده قرار دارد که تحت تعقیب و تحریم‌های آمریکا هستند./فارس

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار