واردات ۱۰ میلیون دُز واکسن برای دانش‌آموزان-راهبرد معاصر
توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت پلیس: دستگیری سارقان ۱۰میلیاردی طلافروشی در تهران ماهواره چمران جدیدترین تست‌های خود را با موفقیت به انجام رساند ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال | سیلاب در راه است معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش ملک جناح خاصی نیست/ از ظرفیت اساتید استفاده شود خبر خوش برای معلمان | کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد جزئیات مسمومیت چند دانش‌آموز در شهرری | ماجرا چه بود؟ واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای محلول‌های دیالیزی آلوده دستگیری تبعه افغان مسلح در یافت آباد به اتهام قدرت نمایی خبر خوش برای معلمان جدید و فرهنگیان فاقد رتبه و جاماندگان رتبه بندی+ جزئیات ماجرای درگیری موتور سوار و یک زن | واکنش پلیس | دلیل ارجاع زن جوان به مراجع قضایی

واردات ۱۰ میلیون دُز واکسن برای دانش‌آموزان

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به اینکه تمامی واکسن های وارد شده به کشور، مجوز سازمان بهداشت جهانی را دارند، گفت: بزودی ۱۰ میلیون دز واکسن مخصوص سنین ۱۲ تا ۱۸ سال وارد کشور می شود تا دانش آموزان نیز در مقابل کرونا ایمن شوند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۲ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 11
کد خبر: ۱۰۱۷۲۸

به گزارش راهبرد معاصر دکتر کریم همتی، گفت: عالی ترین مسولان نظام تاکید داشتند تا در راستای کاهش آلام مردم و جلوگیری از شیوع کرونا، واردات واکسن صورت گیرد. تا به امروز بیش از ۳۰ میلیون دز واکسن فقط توسط جمعیت هلال احمر وارد کشور شده است و در این مسیر رئیس جمهوری و معاون اول ایشان، تلاش های بسزایی انجام داده اند.

وی افزود: وزارت امورخارجه و بانک مرکزی نیز کمک های خوبی انجام داده اند و سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر در این عرصه با موفقیت عمل کرد. مجموعا تا آبان ماه ۹۰ میلیون دز واکسن وارد کشور خواهد شد.

رئیس جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: به علت اینکه در آستانه بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید قرار گرفته ایم، رئیس جمهوری تاکید داشت که واکسیناسیون دانش آموزان نیز آغاز شود و بر همین اساس ۱۰ میلیون دز واکسن مخصوص سنین ۱۲ تا ۱۸ سال وارد خواهد شد تا دانش آموزان نیز در مقابل کرونا ایمن شوند.

همتی ادامه داد: تمامی واکسن هایی که وارد کشور می شوند و واکسن هایی که در داخل کشور تولید می شوند، در ابتدا مورد تایید وزارت بهداشت قرار می گیرند و پس از آن تزریق صورت می گیرد. هلال احمر نیز به این امر توجه ویژه دارد و واکسن هایی را وارد کشور کرده که تایید بهداشت جهانی را داشته و پس از آن وزارت بهداشت این واکسن ها را تایید کرده است و اثربخشی آن ها در مقیاس زیاد نیز به اثبات رسیده است.

وی افزود: در کشور چین بیش از ۵۰۰ میلیون دز از همین واکسن تزریق شده و این واکسیناسیون سبب شد تا در چین میزان مرگ و میر به شدت کاهش یابد. هلال احمر از سایت پکن واکسن ها را وارد می کند و همین سایت پکن است که تاییدیه جهانی را گرفته است. واکسن ها بر اساس قیمت نرمال جهانی خریداری می شود و هیچ واسطه ای نیز در کار نیست و از کارخانه خریداری می شود.

رئیس جمعیت هلال احمر تصریح کرد: تلاش بر این است که ۱۸۰ میلیون دز واکسن وارد کشور شود تا جامعه در مقابل این بیماری به صورت کامل ایمن شود. قسمتی از این واکسن ها نسخه بوستر است و تزریق این واکسن سبب می شود تا ایمنی بیشتری در افراد ایجاد شود. وعده وزیر بهداشت نیز با این رویه محقق خواهد شد و تا بهمن ماه کل کشور واکسینه خواهند شد.

همتی با اشاره به افزایش سرعت واکسیناسیون در کشور گفت: امروز هلال احمر به صورت مستقل ۱۵ مرکز تزریق واکسن راه اندازی کرده است و در ۱۴۹ مرکز نیز همکاری صورت می گیرد. هلال احمر امروز این آمادگی را دارد تا تعداد مراکز تزریق واکسن را به ۵۰۰ مرکز برساند.

وی افزود: رئیس جمهوری پس از آغاز به کار دولت سیزدهم، تماس های تلفنی با سران کشورهای چین و روسیه داشت و همین امر سبب شد تا روند واردات واکسن تسریع شود. پیگیری ها در سطح بالای نظام یکی از مولفه های اصلی بود که سبب شد تا در چند روز اخیر، واردات واکسن سرعت پیدا کند.

بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، همتی در پایان گفت: به مراکز استان ها ابلاغ شده است تا بواسطه درخواست وزیر بهداشت از جمعیت هلال احمر، آماده راه اندازی مراکز تزریق واکسن خود باشند و باید یک هماهنگی از سوی دانشگاه های علوم پزشکی صورت گیرد تا در هر نقطه از کشور که نیاز بود، مراکز واکسیناسیون راه اندازی شود. مراکز تزریق واکسن هلال احمر مجهز است و فضای بسیار مناسبی دارند و نیاز به صرف هزینه برای راه اندازی آن ها نیست. برای نمونه امروز در مرکز تهرانپارس هلال احمر، روزانه‌ بین ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ واکسن تزریق می شود که می تواند تداوم این روند، بار سنگینی را از دوش وزارت بهداشت بردارد./ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار