ماجرای عجیب ندادن کارنامه دانش آموزان به مادران چه بود؟ + واکنش آموزش و پرورش-راهبرد معاصر
کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس

ماجرای عجیب ندادن کارنامه دانش آموزان به مادران چه بود؟ + واکنش آموزش و پرورش

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در واکنش به خبر ندادن کارنامه دانش‌آموز به مادر گفت: در شرایط عادی خانواده، پدر و مادر هر دو می‌توانند برای پیگیری امور تحصیلی فرزند خود به مدرسه مراجعه کنند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ - ۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 14
کد خبر: ۱۰۲۰۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، رضوان حکیم‌زاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در واکنش به ممنوعیت مدارس از دادن پرونده و کارنامه تحصیلی دانش آموزان به مادران و ارسال یک سری پیامک به برخی از مادران به این منظور که ضرورت دارد برای دریافت کارنامه یا پرونده تحصیلی دانش آموز، صرفا پدر دانش آموز به مدرسه مراجعه کند، توضیح داد: در ابتدا باید درباره این مورد به خصوص تحقیق شود. زیرا به طور طبیعی والدین که برای ثبت نام دانش آموزان اقدام می‌کنند، می‌توانند برای پیگیری امور فرزندان خود که از جمله آن‌ها گرفتن کارنامه یا پرونده تحصیلی است، به مدرسه مراجعه کنند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در خصوص ارائه کارنامه یا پرونده تحصیلی به پدر یا مادری که حضانت فرزند را به عهده دارد، گفت: در شرایطی که پدر و مادر از هم جدا می‌شوند، اگر انحصارا حضانت فرزند در اختیار پدر باشد، طبیعتا این موضوع شرایط خاص خودش را دارد.

حکیم‌زاده با اشاره به اینکه لزومی ندارد در شرایط عادی صرفا پدر به مدرسه مراجعه کند، بیان کرد: در شرایط عادی چنین اتفاقی نمی‌افتد. یعنی به گونه‌ای نیست که کارنامه صرفا به پدر داده شود. در حال حاضر و در وضعیت طبیعی خانواده‌های دانش آموزان یعنی چه پدر و چه مادر به راحتی به مدرسه مراجعه کرده و کارنامه‌ها را دریافت می‌کنند.

وی در واکنش به اینکه برای برخی مادر‌ها پیامکی مبنی بر ارائه کارنامه صرفا به پدر ارسال شده است، گفت: این مورد که به مادر پیامک ارسال شده که پدر باید برای دریافت کارنامه مراجعه کند، احتمالا یک مورد خاص بوده که باید در جایگاه خود مورد بررسی قرار بگیرد و من تا جزئیات امر را ندانم، نمی‌توانم اظهار نظر قطعی داشته باشم.

حکیم زاده خاطرنشان کرد: به طور کلی برای خانواده‌هایی که مشکلی ندارند و والدین از هم جدا نشده‌اند، هیچ فرقی بین پدر و مادر برای انجام کار‌های دانش آموز از جمله گرفتن کارنامه وجود ندارد. این مورد را حتی می‌توانید از خیلی خانواده‌ها سوال کنید و ببینید مشکلی در این زمینه تاکنون وجود نداشته‌است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: هر یک از پدر و مادر‌ها می‌توانند برای پیگیری امور تحصیلی فرزند خود به مدرسه مراجعه کنند.

عباس سلطانیان، مدیرکل دفتر متوسطه نظری آموزش و پرورش نیز در واکنش به این موضوع اظهار داشت: در بسیاری از مدارس روال به این صورت است که پدر و مادر‌ها نسبت به دریافت کارنامه فرزند خود اقدام می‌کنند و مدیر مدرسه با شناختی که نسبت به خانواده دارد و می‌داند که با هم زندگی می‌کنند و مساله‌ای ندارند، پرونده یا کارنامه را به آن‌ها تحویل می‌دهد.

مدیر کل دفتر متوسطه نظری آموزش و پرورش اظهار داشت: احتمال خیلی زیاد در مواقعی که مشکلی ایجاد شده یا منجر به جدایی شده است و حضانت دانش آموز در اختیار مادر قرار گرفته باشد، پرونده را به او می‌دهند. در غیر اینصورت در حالت عادی روال مدارس به این شکل که است که کارنامه به پدر یا مادر ارائه می‌شود.

 اظهارات و توضیحات دو تن از مسئولان آموزش و پرورش مبنی بر اینکه کارنامه دانش‌آموز فقط در شرایطی به مادر ارائه نمی‌شود که پدر و مادر با هم مساله‌ای داشته باشند یا از هم جدا شده باشند، که سال‌هاست این مسأله وجود دارد و موجب اعتراض و انتقاد مادران شده است. بسیاری از آن‌ها می‌گویند که هیچ مشکلی با همسران خود ندارند، اما هنگام مراجعه به مدرسه، پرونده فرزندشان به آن‌ها تحویل داده نمی‌شود و از آن‌ها خواسته می‌شود که فقط پدر دانش‌آموز می‌تواند برای گرفتن پرونده مراجعه کند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار