کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور

توضیحات سرپرست آموزش و پرورش درباره همسان سازی حقوق

سرپرست وزارت آموزش و پرورش درباره همسان‌سازی حقوق اعضای هیأت علمی، گفت: این موضوع را به آیت الله رئیسی منعکس کردم و ایشان کاملا در جریان آن هستند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 15
کد خبر: ۱۰۲۲۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، چند روز پیش بیش از ۱۷۰ نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان در اعتراض به عدم صدور حکم همسان‌سازی حقوق اعضای هیأت علمی در محوطه سازمان مرکزی این دانشگاه تجمع کردند.

آن‌ها به عنوان کردند که مجلس شورای اسلامی در قالب جزء ۲ از بند (و) تبصره ۲ لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، قانون همسان‌سازی حقوق اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های وابسته به وزارت علوم تحقیقات و فناوری با حقوق اعضای هیأت علمی غیر بالینی دانشگاه‌های وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را به تصویب رساند و این در حالیست که دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی وابسته به دستگاه‌های اجرایی تابع ماده یک قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه بوده و از ضوابط و مقررات حاکم بر وزارت عطف تبعیت می‌کنند پس لازم است کما فی السابق از حقوق و مزایای یکسانی با اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های وابسته به وزارت عتف برخوردار باشند.


علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش در این خصوص اظهار کرد: این موضوع را به آیت الله رئیسی رئیس جمهور منعکس کردم ایشان کاملا در جریان موضوع هستند.

وی با بیان اینکه موضوع همسان‌سازی حقوق اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی در دستور کار سازمان برنامه هست، ادامه داد: این موضوع در هیأت دولت نیز مطرح شده است.

کاظمی با تأکید بر اینکه حل این موضوع نیاز به زمان دارد، اضافه کرد: همکاران عزیزم، اعضای هیأت علمی دانشگاه مطلع باشند که این موضوع در دستور کار بخش‌های دولت هست.

وی در پاسخ به این پرسش که «آیا این مشکل حل می‌شود؟»، افزود: فقط دست بنده فقط نیست. در حال پیگیری هستیم و نیاز به زمان دارد که امیدواریم حل شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار