اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

آخرین اخبار از فوق العاده ویژه معلمان

رئیس سازمان برنامه و بودجه که پیش از این با افزایش پرداخت ۲۱ تا ۲۷ درصدی فوق العاده ویژه معلمان، مخالفت کرده بود در این خصوص گفت: اگر قرار به تغییر باشد باید منابع آن مشخص و در دولت تعیین تکلیف شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۰ - ۰۹ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 31
کد خبر: ۱۰۰۴۵۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، در روز‌های پایانی دولت دوازدهم بود که بحث اجرایی شدن برخی افزایش پرداختی‌ها از جمله همسان‌سازی حقوق بازنشستگان و رتبه بندی معلمان مطرح شد. این اقدامات دقیقه نودی از این جهت که سبب افزوده شدن بار مالی دولت سیزدهم می‌شد، مورد انتقاد گرفت.

حال و پس از استقرار دولت سیزدهم، میرکاظمی رئیس سازمان برنامه با پرداخت فوق العاده ویژه معلمان که براساس مجوزی از سوی سازمان برنامه و بودجه قرار بود بین ۲۱ تا ۲۷ درصد افزایش یابد به دلیل مشکلات قانونی مخالفت کرد.

میرکاظمی روز یکشنبه و در برنامه گفتگوی ویژه خبری، درباره موضوع فوق العاده ویژه فرهنگیان گفت: ما تعهدی داریم که جلوی بی انضباطی را بگیریم و اگر شرایط را مدیریت نکنیم فشار اصلی بر قشر ضعیف از جمله معلمان خواهد آمد و بنا داریم از طریق روال قانونی این کار را انجام دهیم.

وی افزود: در آموزش و پرورش با مجوزی که مغایر با قوانین بوده احکامی را صادر کردند که اصلاح احکام سه روز طول می‌کشد تا آن را منطبق با قانون کنند و برای اینکه این سه روز حقوق دچار مشکل نشود از طریق فایل ماه قبل حقوق را پرداخت کردیم، ولی اگر قرار به تغییر باشد باید منبع برای آن دیده شود تا بتوانیم آن را انجام دهیم، چون حدود اختلاف آن هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان در سال است که مغایر با برنامه است و اگر قرار بر افزایش باشد باید در دولت تعیین تکلیف شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: بعضی از اتفاقات در روز‌های آخر دولت قبلی رخ داده که خیلی اخلاق مدارانه نبوده و امروز ما را در تنگنا قرار داده است.

وی در رابطه با پاداش بازنشستگی فرهنگیان نیز گفت: آنچه که در چارچوب قانون است حتما دنبال خواهیم کرد و به تدریج در دستور پرداخت قرار می‌دهیم البته کار خیلی سختی است، ولی امیدواریم با انضباطی کردن برخی هزینه‌ها که می‌توان آن‌ها را کنترل کرد امسال را بگذرانیم تا وارد برنامه سال ۱۴۰۱ شویم که اتفاقات اساسی باید بیفتد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ارشد
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۹
0
0
متاسفانه هر وقت نوبت به آموزش وپرورش رسیده شده بی انضباطی مالی !انصافا افزایش حقوق دیگر وزارت خانه ها مثل بهداشت ،بانکها و.. هم این گونه است ؟پرداخت پاداش بازنشستگی دیگر ارگانها چه طور ؟پاداش بازنشستگی بانکها ونیروهای سپاه و بهداشت چند روزه پرداخت می شود ؟
آخرین اخبار