تهران گرم می‌شود، افزایش دما از چهارشنبه/ کاهش مجدد دما در هفته آینده دیوارنگاره میدان جهاد به رنگ پایتخت درآمد + عکس قوه قضاییه: علیرضا سپاهی رابطه زوجیتی با مهشاد کشانی نداشته است سامانه بارشی جدید در راه غرب کشور؛ هشدار به مسافران جاده چالوس ماجرای شیوع طاعون در روسیه صحت دارد؟ کرونا یک قدم عقب رفت / مثبت‌شدن تست‌ها از ۱۷.۴ به ۱۳.۷ درصد رسید / آنفلوانزای B همچنان ویروس غالب ایران است پیش‌بینی جدید هواشناسی از هوای تهران / کاهش دما در راه است سرعت کاهش آب خزر ۶ برابر شد؛ چرا دریای خزر در حال عقب‌نشینی است؟ جزییات دومین آزمون استخدامی معلولین خبر مهم پلیس برای اسکوترسواران / این وسیله نقلیه در خیابان چه حکمی دارد؟ رانندگی با موبایل چند نمره منفی دارد؟ / ضبط و ابطال گواهینامه به خاطر یک تخلف انتخاب رشته از فردا/ سامانه مجازی فعال شد/ این داوطلبان حق شرکت در کنکور ۱۴۰۶ را ندارند آغاز زودهنگام سامانه‌های بارشی از مهرماه / هشدار به عشایر و کشاورزان هشدار هواشناسی تهران در ۱۲ مهر؛ باد شدید و احتمال تگرگ در راه است هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۰ استان/ بارش شدید و احتمال سیلاب در تهران و چند استان ماجرای کشف کلت جنگی در دکه روزنامه‌فروشی چه بود؟

واکسیناسیون افراد ۶ تا ۱۸ سال در کشور از ۲ هفته آینده

واکسیناسیون افراد ۶ تا ۱۸ سال در کشور از ۲ هفته آینده قائم مقام معاون بهداشت و رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور گفت: طبق برنامه‌ریزی انجام‌گرفته از ۲ هفته‌ دیگر واکسیناسیون اختصاصی برای رده سنی ۶ تا ۱۸ سال در کشور آغاز می‌شود که این کار با جدیت در حال پیگیری است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۵ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 15
کد خبر: ۱۰۲۳۰۵

به گزارش راهبرد معاصر دکتر جعفر صادق تبریزی قائم مقام معاون بهداشت و رئیس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور گفت: کشورمان به‌دنبال این است که واکسن اختصاصی کودکان را وارد کند و به زودی این مهم در کشور رخ می‌دهد.

وی اضافه کرد: بر این اساس نوجوانان و جوانان نیز در رده سنی ۶ تا ۱۸ سال واکسینه می‌شوند که با ورود واکسن ویژه‌ دانش آموزان، مدارس کشور نیز از اواخر آبان تا اوایل آذر به‌صورت حضوری بازگشایی می‌شود.

این مسئول با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با کمک به وزارت آموزش و پرورش مصمم به بازگشایی مدارس است، ادامه داد: معتقدیم دانش آموزان باید به‌صورت حضوری در کلاس‌های درس حاضر شوند تا دروس را با همراهی معلمان به‌طور موثرتری فرا بگیرند.

به گفته وی هم اکنون به‌صورت روزانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار دوز واکسن در کشور تزریق می‌شود که شتاب بخشی به این مهم چشم انداز روشنی را فراهم می کند.

قائم مقام معاون بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در ادامه با اشاره به ورود محموله جدید واکسن طی چند روز آینده گفت: با تزریق این واکسن‌های وارداتی، میزان واکسیناسیون به ۲ میلیون دوز در روز خواهد رسید.

وی اضافه کرد: هم اکنون هزارو ۵۳ پایگاه تجمیعی واکسیناسیون و ۵ هزارو ۳۷ ایستگاه تزریق واکسن در کشور فعال است./همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار