پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند

واکنش پوتین به مشارکت تمام عیار ایران در سازمان «شانگهای»

واکنش پوتین به مشارکت تمام عیار ایران در سازمان «شانگهای» رئیس جمهور روسیه در اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای گفت: مسکو همیشه از مشارکت تمام عیار ایران در این سازمان حمایت می کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۸ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 17
کد خبر: ۱۰۲۴۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه امروز ضمن سخنرانی مجازی در اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای از آغاز روند عضویت کامل ایران در این سازمان حمایت کرد.

 

پوتین گفت: ما همیشه از مشارکت تمام عیار ایران در فعالیت‌های سازمان همکاری شانگهای به دلیل این که ایران نقش مهمی در منطقه اورآسیا ایفا کرده و مدت زمان طولانی با این سازمان همکاری مثبتی دارد، حمایت می‌کنیم.

 

رئیس جمهور روسیه تاکید کرد: پیوستن ایران بدون شک به افزایش بیشتر اقتدار بین المللی سازمان کمک خواهد کرد.

 

وی با اشاره به مسأله افغانستان و پایان اشغالگری آمریکا بر لزوم خط و مواضع مشترک درباره افغانستان تاکید کرد.

 

پوتین گفت: ما باید از قابلیتها و ظرفیتهای سازمان شانگهای برای بازسازی افغانستان و مقابله با تروریسم و افراط گرایی استفاده کنیم.

 

رئیس جمهور روسیه افزود: سازمان ما اکنون با یک وظیفه فوری، موضع مشترک و خط هماهنگ و با در نظرگرفتن خطرات مرتبط با شرایط موجود در افغانستان پس از فرار آمریکا و متحدانش در ناتو مواجه است.

 

وی همچنین تاکید کرد که باید دولت جدید افغانستان را به انجام تعهداتشان برای حفظ صلح و امنیت در این کشور ترغیب و تشویق کنیم.

 

رئیس جمهور روسیه گفت: در حقیقت تغییر قدرت در کابل بدون خونریزی رخ داد و این بدون شک نکته مثبتی است. طالبان اکنون تقریبا همه قلمروی افغانستان را کنترل میکند و دولت جدید باید به قولها و وعده هایش درباره صلح، زندگی عادی عمومی و تضمین امنیت سراسری عمل کند.

 

پوتین در ادامه بر از سرگیری فعالیتهای گروه تماس افغانستان در سازمان همکاریهای شانگهای که پیش از این برای همکاری درباره مساله افغانستان ایجاد شده بود تاکید کرد./فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار