عون: لبنان چاره‌ای جز مذاکره با دشمن ندارد پیام عراقچی درباره اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان: کسانی که میز مذاکره را منفجر کردند، آن را نابود کردند پاکستان بیش از ۱۵۰۰۰ پناهنده افغان را اخراج کرد انصارالله: ترجیح ما رویارویی مستقیم با رژیم اسرائیل است عربستان و آمریکا در آستانه توافقی بزرگ روسیه: ۶ شهپاد اوکراینی در دریای سیاه منهدم شدند ‌القسام از تحویل جسد ۳ اسیر اسرائیل خبر داد انفجار مهیب در الحسکه سوریه تل‌آویو مجوز ورود حماس به مناطق تحت کنترل ارتش اسرائیل را صادر کرد درخواست جدید نتانیاهو از دولت لبنان: انصارالله یمن تهدید بزرگی است نماینده آمریکا در سوریه: الجولانی برای امضای توافق پیوستن به ائتلاف ضد داعش به کاخ سفید می‌رود واکنش عراقچی به ادامه کشتار در سودان مسیر‌ها مقابل افراد فراری از جنایات در الفاشر سودان بسته شده است روسیه: تماس‌های خود با دمشق را حفظ می‌کنیم عمان: ایران همواره آمادگی خود را برای مذاکرات سازنده نشان داده / سیاست منزوی کردن ایران راه حل نیست

ادامه مناقشه فرانسه با آمریکا و استرالیا/ فرانسه سفیرانش را فراخواند

منابع خبری بامداد شنبه گزارش دادند فرانسه در ادامه مناقشه‌های اخیر با آمریکا و استرالیا پس از توافق این دو کشور بر سر ساخت زیردریایی، سفیرانش را از این دو کشور برای مشورت فراخوانده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۹ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 18
کد خبر: ۱۰۲۵۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، فرانسه در ادامه کشمکش‌ها بر سر قرارداد نظامی اخیر میان آمریکا و استرالیا سفیرانش در این دو کشور را برای مشورت فراخواند.

فرانسه همچنین روز جمعه در اعتراض به اعلام توافق همکاری دفاعی جدید میان آمریکا، انگلیس و استرالیا جشنی مشترک با آمریکا را که قرار بود در سفارت فرانسه در واشنگتن برگزار شود لغو کرده بود.

این جشن به مناسبت یادبود دویست و چهلمین سالگرد نبرد «کیپ» قرار بود روز جمعه در سفارت فرانسه برگزار شود. همچنین بخشی از این جشن قرار بود در بندر مریلند آمریکا انجام شود.

سران کشور‌های آمریکا، انگلیس و استرالیا بامداد روز پنجشنبه یک توافقنامه برای همکاری در حوزه‌های دیپلماتیک، امنیتی و نظامی در سراسر منطقه هند و اقیانوس آرام امضا کردند. برنامه زیردریایی‌های اتمی استرالیا اولین پروژه بزرگ این توافق خواهد بود. در چارچوب این معاهده به استرالیا برای دستیابی به زیردریایی‌های اتمی کمک خواهد شد.

برخی رسانه‌ها و تحلیلگران، هدف اصلی و پنهان از تشکیل این معاهده را تقابل با نفوذ روزافزون چین در شرق آسیا و دیگر مناطق جهان دانسته و تحلیل می‌کنند که این اقدام ممکن است واکنش پکن و کشور‌های متحدش را در پی داشته باشد.

در این میان، «ژان ایو لودریان» وزیر امور خارجه فرانسه نیز از تصمیم استرالیا در خصوص ترک توافق ۹۰ میلیارد دلاری زیردریایی با این شرکت فرانسوی به‌شدت انتقاد کرد.

لودریان گفت: «این واقعاً خنجر از پشت است. ما با استرالیا رابطه مبتنی اعتماد برقرار کرده‌ایم. این اعتماد تضعیف شده است؛ و امروز من از فسخ این قرارداد عصبانی هستم»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار