اعلام آخرین وضعیت افزایش حقوق فرهنگیان و معلمان در سال جدید  ساداتی‌نژاد و فاطمی‌امین به زندان محکوم شدند/ قوه قضاییه: احکام پرونده چای دبش قطعی است+ فیلم حکم پرونده دبش صادر شد/ متهم ردیف اول در ۶ عنوان اتهامی محکوم شد آلودگی به تهران بر می‌گردد؛ بارش باران و برف از چهارشنبه شب افزایش «سن» ورود به دانشگاه‌های تربیت معلم تا حداکثر ۲۷ یا ۳۰ سال بارش برف و باران در نقاط مختلف کشور شناسایی ۴۵۸ نقطه حادثه‌خیز در تهران فعالیت مدارس و ادارات دولتی مازندران فردا دوشنبه از ۹ صبح آغاز می‌شود بازداشت ۹ مأمور خاطی در پرونده جان باختن کودک ایرانشهری مدارس مشهد غیر حضوری شد هشدار پلیس فتا: برای دریافت کالا برگ نیازی به کلیک بر روی هیچ لینکی نیست دستگیری عاملان درگیری مسلحانه در کرمانشاه پیامک‌های جعلی سود سهام عدالت از ترفند‌های کلاهبرداری است کشف نوع جدیدی از سلول‌های چربی و نقش آنها در بیماری‌های متابولیک اسکایپ تعطیل می‌شود؟

تجمع اعتراضی فرهنگیان مقابل اداره آموزش و پروش درباره طرح رتبه بندی معلمان

گروهی از فرهنگیان فارس نسبت به طرح رتبه‌بندی معلمان دیدگاه‌هایی ابراز کردند و خواستار اصلاح این طرح با هدف بهبود وضع این قشر شدند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۳ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 18
کد خبر: ۱۰۲۶۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، این افراد شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۰ با مراجعه به اداره کل آموزش و پرورش فارس اعلام کردند: رتبه بندی معلمان باید طوری باشد که حقوق ما را افزایش دهد، اما در طرح کنونی حقوق ما نسبت به دیگر سازمان‌ها افزایش نداشته است.

یکی از این افراد که خود را بازنشسته اعلام کرد گفت: چرا در طرح رتبه بندی معلمان هیچ توجهی به بازنشستگان نشده است؟


برخی از این افراد اعلام کردند بین معلمان مدارس هم در طرح رتبه بندی تبعیض وجود دارد و مزایای مدارس لاکچری بیشتر لحاظ شده است.

یکی از آنان در این تجمع گفت:‌معلمان در مدارس دولتی از گوشی‌های شخصی که قسطی خریده اند برای تدریس استفاده می‌کنند.

یک نفر دیگر که خود را نماینده فرهنگیان شهرستان زرین دشت نامید گفت:‌خواستار اجرای عدالت و رفع تبعیض و پرداخت حقوق براساس اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش مبنی بر پرداخت ۸۰ درصد حقوق مطابق هیات علمی دانشگاه‌ها هستیم.

برخی دیگربا اشاره به مشکلات معیشتی، خواستار رسیدگی به درخواست‌های خود شدند و اعلام کردند که تبعیض را برنمی تابند.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: یکی از پیوست‌های اصلی اجرای سند تحول بنیادین رتبه‌بندی معلمان است که باید توجه داشتیم این رتبه بندی و مطالبه بحق را تبدیل به بحران نکنیم.

فرهاد اسماعیلی افزود: آموزش و پرورش و مجلس شورای اسلامی به دنبال رتبه بندی معلمان هستند و یقین داریم این رتبه بندی به عنوان خواسته اصلی معلمان اجرا خواهد شد.

مدیر کل آموزش و پرورش فارس بیان کرد: با نقل و انتقال قریب به پنج هزار معلم استان موافقت کردیم تا بخشی از مشکلات فرهنگیان برطرف شود.

همچنین علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش امروز (۲۷ شهریورماه) در حاشیه مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی درباره رتبه بندی معلمان گفت: مجلس موضوع رتبه بندی معلمان و همسان سازی حقوق معلمان را در دستور کار قرار داده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده