وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید خبر مهم پلیس راهور/ تردد خودرو‌های گذر موقت با تمدید ۱۰ ساله / این ۲ شهر به مناطق آزاد اضافه شد مهسا طاهری کیست؟ + بیوگرافی اولین شهید موشکی زن خبر مهم پلیس درباره گواهینامه موتورسیکلت زنان محدودیت‌های گسترده ترافیکی در تهران/ این مسیر‌ها سه‌شنبه مسدود می‌شوند ۲ شرط سقط جنین در ایران اعلام جرم دادستانی تهران علیه برنامه «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب بازگشایی حضوری مدارس از اول مهر ۱۴۰۵؛ آمادگی کامل آموزش و پرورش برای سال تحصیلی جدید

بازنگری در پروتکل های بهداشتی مشاغل

بازنگری در پروتکل های بهداشتی مشاغل معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: با توجه به سرعت گرفتن روند واکسیناسیون و افزایش پوشش آن در کشور، تلاش ما این است که پس از واکسیناسیون مشاغل و گروه‌های حساس، پروتکل‌های بهداشتی بازنگری شوند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۸ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 18
کد خبر: ۱۰۲۶۶۱

به گزارش راهبرد معاصر محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اظهار کرد: مشاغل حساسی که ارائه خدمات می کنند و محدودیت داشتند و برخی از آنها همانند فروشگاه های زنجیره ای و مجتمع های تجاری جزء مشاغل گروه یک بودند، ترددهای زیادی داشتند که مجبور بودیم در برخی مشاغل، محدودیت هایی را اعمال کنیم اما با توجه به سرعت گرفتن تزریق واکسن در کشور، این پروتکل ها در ماههای آینده تغییر می کنند و بر اساس قرنطینه هوشمند، اجرایی می شوند.

وی افزود: وضعیت رعایت پروتکل های بهداشتی همچنان در کشور در وضعیت مناسبی قرار ندارد و به طور میانگین رعایت این پروتکل ها در هفته گذشته در کشور حدود ۴۱ درصد بود که این یک زنگ خطر است. با توجه به تاکید وزیر بهداشت و مباحثی که در ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح شد، پروتکل ها و محدودیت ها هوشمند می شوند البته تا هوشمند شدن آنها، مقداری زمان داریم چون باید پوشش واکسیناسیون، بیشتر باشد. اگر پوشش واکسیناسیون به بیش از ۷۰ درصد برسد، پروتکل ها را به خدمت دهندگان و خدمت گیرندگانی گره می زنیم که دو نوبت واکسن خود را دریافت کرده اند و ایمنی نسبی دارند.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت یادآور شد: اطلاعات افرادی که دو نوبت واکسن خود را تزریق کرده و در سامانه وزارت بهداشت موجود است باید به سامانه اصناف و مرکز سلامت محیط و کار که دستگاه نظارتی وزارت بهداشت است، متصل شوند بگونه ای که این اطلاعات بر روی تلفن های همراه همه افراد، اطلاعات قابل دریافت و مشاهده باشد. به عنوان نمونه فردی که واکسن خود را تزریق نکرده نمی تواند به راحتی وارد یک سینما شود و فیلم تماشا کند بنابراین حتما باید این فرد دو نوبت واکسن کرونا را تزریق کرده باشد و در هنگام خرید بلیط، این موضوع توسط سامانه ها، استعلام شود.

فرهادی ادامه داد: همکاران ما در بازنگری پروتکل های بهداشتی در همه مشاغل و گروه ها فعال شده اند. به عنوان نمونه در مورد پاساژهای با فضای بسته، همکاران ما مشغول محاسبه متراژ و میزان تهویه هوا هستند تا زمان را مشخص کنند که یک فرد برای خرید در یک پاساژ به چه میزان زمان نیاز دارد.یا حضور افراد در فضای بسته حتی در صورت دریافت دو نوبت واکسن کرونا، چقدر باید باشد و یک پاساژ باید چه تعداد ورودی داشته باشد؟ هدف ما از تغییر پروتکل ها، ایجاد محدودیت برای افرادی است که واکسن کرونا تزریق نکرده اند تا نتوانند از خدمات استفاده کنند و در مقابل، افرادی که پروتکل ها را رعایت و دو نوبت واکسن کرونا تزریق کرده اند بتوانند مشمول مشوق های ویژه ای شوند.

وی خاطرنشان کرد: هدف کلی ما این است که سعی کنیم سلامت را با معیشت و اقتصاد مردم گره بزنیم تا به معیشت کسانی که تابع رعایت پروتکل های بهداشتی هستند، ضربه ای وارد نشود. در حال حاضر تعداد اندکی ممکن است پروتکل های بهداشتی را رعایت نکنند و این باعث اختلال در کسب و کار و معیشت همه افراد می شود. از نظر کارشناسی این روش پیچیده و پیاده کردن آن، عملی و قابل اجرا است اما پیش شرط اصلی آن، افزایش پوشش واکسیناسیون در گروه های مختلف است تا سلامت گروه های شغلی را به اقتصاد آنها گره بزنیم.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت یادآور شد: متاسفانه درصد استفاده از ماسک در کشور، به کمتر از ۵۰ درصد رسیده است البته برخی از استانها از این نظر در وضعیت مطلوبی قرار دارند. وضعیت استفاده از ماسک در تهران به اندازه میانگین کشوری و حدود ۵۰ درصد است البته در برخی مناطق تهران، وضعیت استفاده از ماسک، بسیار خوب و در برخی مناطق، نامناسب و در برخی مراکز خدمات مانند رستورانها در فضای بسته، به شدت نامناسب است. متاسفانه تهویه نامناسب در برخی رستورانهای با فضای بسته، عاملی برای انتقال بیماری است. یکی از شرایطی که موجب انتقال سریع ویروس دلتا می شود، تهویه نامناسب و فقدان هوای تازه است./همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار