تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه پیش‌بینی وقوع شفق‌های قطبی در مریخ ممکن شد؟ یک متهم به دلیل ۱۴۰ مورد سقط جنین غیرقانونی به اعدام محکوم شد کشف و امحای ۳.۵ تن ماری جوانا در ایذه/ شهادت مامور پلیس در درگیری با سوداگران مرگ افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵ عامل ضرب و شتم وحشیانه بانوان در باقرشهر دستگیر و راهی زندان شد + فیلم

واکنش چمران به افزایش قیمت بلیت مترو

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به هزینه‌های بالای متروی پایتخت گفت: علیرغم این مساله مدیریت شهری برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام می‌دهد تا قیمت بلیت را متعادل و ارزان نگه دارد تا شرایط استفاده برای مردم سخت نشود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 19
کد خبر: ۱۰۲۶۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران، درباره نرخ بلیت مترو و اتوبوس گفت: هفته گذشته مباحثی در این زمینه مطرح شد و برخی اعلام کردند نظر شهردار تهران افزایش نرخ بلیت مترو بوده است در حالی که این چنین نیست و پیش از این مباحث مشابهی برای معاون شهردار تهران که نرخ واقعی تمام شده را برای بلیت اعلام کرده بودند مطرح شد.

رئیس شورای شهر تهران گفت: چنین تصمیمی وجود ندارد که هزینه‌های مترو از پول شهروندان تأمین شود چرا که ارائه خدمات حمل و نقل عمومی صرفا به شهروندان جهت استفاده همگان با بهای ارزان‌تر است.

چمران گفت: شهرداری و دولت سوبسید و یارانه‌هایی را در این زمینه در نظر گرفته‌اند تا هزینه‌های مورد نیاز تأمین شود البته بار این موضوع بیشتر بر دوش مجموعه شهرداری بوده و بخشی از این هزینه‌های تمام شده هم به مقدار کم در قالب دریافت بلیت از شهروندان اخذ می‌شود.

وی گفت: مدیریت شهری برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام می‌دهد تا قیمت بلیت را متعادل و ارزان نگه دارد تا شرایط استفاده برای مردم سخت نشود. در بسیاری از کشور‌ها این چنین است و اصولاً نرخ بلیت را چندان بالا نمی‌برند.

رئیس شورای شهر تهران گفت: برخی از کشور‌ها هم مترو را به بخش خصوصی واگذار کرده‌اند تا بتوانند هزینه‌های بیشتری از مردم دریافت کنند که البته این برای تعداد اندکی از کشور‌ها است.

وی بیان داشت:در جلسه‌ای در شهرداری اخیرا فقط بحث این بوده که هزینه‌های مترو بالا است و ما بنا نداریم هزینه‌ها را از جیب مردم تأمین کنیم./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار