کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات 

آخرین تصمیمات برای بازگشایی حضوری مدارس

آخرین تصمیمات برای بازگشایی حضوری مدارس مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به آغاز واکسیناسیون دانش آموزان، آخرین تصمیمات برای بازگشایی حضوری مدارس را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 20
کد خبر: ۱۰۲۸۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، محمد محسن‌بیگی در این باره اظهار کرد: واکسیناسیون دانش آموزان از ۲۸ شهریورماه در دستورکار وزارت بهداشت قرار گرفته است و طی هماهنگی صورت گرفته، مقرر شد واکسیناسیون از مقاطع سنی بالاتر یعنی از پایه دوازدهم آغاز و به تدریج به سایر مقاطع تحصیلی تسری یابد.

وی افزود: البته دانش آموزان استثنایی نیز جزو همین گروه و در اولویت اول خواهند بود.



مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه با واکسیناسیون معلمان و پس از آن واکسیناسیون دانش آموزان، زمینه خوبی برای بازگشایی مدارس فراهم خواهد شد گفت: واکسیناسیون عمومی به ویژه در این دو گروه از حجم نگرانی خانواده ها برای حضور فرزندشان در مدرسه می کاهد.


محسن بیگی در پاسخ به اینکه آیا با شروع واکسیناسیون، زمان حضور دانش آموزان در مدارس در مناطق مختلف، تغییر خواهد کرد؟ گفت: خیر؛ جدای از بحث واکسیناسیون دانش آموزان، قرار بود بر اساس دستورالعمل ابلاغی برای بازگشایی مدارس، آموزش در شهرهای بزرگ و مراکز استان ها به صورت غیرحضوری شروع شود. بنابراین بنایی برای بازگشایی حضوری مدارس در شهرهای بزرگ، مراکز استان ها و مدارس پرتراکم در مهرماه نداشتیم و برنامه واکسیناسیون دانش آموزان تاثیری در این روند ندارد. ضمن آنکه تزریق واکسن و ایجاد ایمنی در دانش آموزان نیز چند هفته به طول می انجامد.

وی ادامه داد: اما طبق دستورالعمل ابلاغی، بازگشایی مدارس به صورت حضوری در روستاها، مناطق عشایری با کمتر از ۵۰ دانش آموز از مهرماه امکان پذیر است و عملیاتی می‌شود.

مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در مهرماه واکسیناسیون انجام و نسبت به بازگشایی تدریجی مدارس از اوایل یا اواسط آبان ماه اقدام می شود اظهار کرد: ذکر این توصیه ضروری است که حتی در صورت واکسیناسیون رعایت پروتکل های بهداشتی الزامی خواهد بود./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار