پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

بزرگترین مانع اعمال رتبه بندی معلمان چیست؟ / اجرای رتبه بندی به سال بعد موکول شد

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۰ با تاکید بر اینکه اجرایی شدن رتبه بندی معلمان نیازمند بودجه‌ای ۶۰ هزار میلیاردی است، گفت: در صورت قرار گرفتن لایحه رتبه بندی در دستور کار جلسات آتی مجلس و تصویب احتمالی آن، اجرایی آن به سال آینده موکول خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۷ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 20
کد خبر: ۱۰۲۸۵۶

به گز راهبرد معاصر، رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۰ پیرامون بحث‌هایی که درباره عدم اجرای برخی احکام بودجه ۱۴۰۰ مطرح می‌شود، گفت: علی رغم تدوین اکثر دستور العمل‌های اجرایی احکام بودجه از سوی سازمان برنامه، ولی با این حال متاسفانه برخی احکام بودجه از جمله مالیات بر خانه‌ها و ماشین‌های لوکس در هیئت دولت سابق به تصویب نرسید که عدم تصویب این احکام و متعاقب آن صفر بودن درآمد دولت از محل این پایه مالیاتی، آثار منفی خود را در افزایش کسری بودجه سال جاری نشان داده است.

وی افزود: البته از دلایل مهم عدم تصویب این احکام آماده نبودن زیرساخت‌های عملیاتی برای پیاده سازی آن‌ها بوده است که بر همین اساس کمیسیون تلفیق در جلسات مشترکی که با مسئولان جدید سازمان برنامه و بودجه داشته، این سازمان را ملزم کرده تا با هدف کاهش کسری بودجه عملیاتی در سال ۱۴۰۰، در اسرع وقت زیرساخت‌های مورد نیاز برای اجرایی کردن تمامی آیین نامه‌ها و مواردی که در بودجه ۱۴۰۰ آمده را فراهم کند.

زارع خاطرنشان کرد: البته پیش بینی ما این است که برخی تبصره‌های بودجه ۱۴۰۰ به دلیل مشکلات زیرساختی در نیمه دوم سال جاری نیز قابلیت اجرا نداشته باشد، اما مجلس در اجرایی شدن این تبصره‌ها برای سال ۱۴۰۱ کاملا مصر است.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۰ همچنین درباره لایحه رتبه بندی معلمان گفت: پیش بینی‌های مالی صورت گرفته درباره رتبه بندی معلمان حاکی از این است که برای اجرایی کردن این لایحه حدود ۶۰ هزار میلیارد اعتبار مالی نیاز است که البته پیش بینی دولت از اعتبارات مورد نیاز بیش از این‌ها است.

وی افزود: با این حال در صورت قرار گرفتن لایحه رتبه بندی در دستور کار جلسات آتی مجلس و تصویب احتمالی آن، اجرای این لایحه به احتمال زیاد به سال آینده موکول خواهد شد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده