مقاومت عراق: تجاوز به ایران مصداق بارز جنگ میان حق و باطل است؛ در کنار حق می‌ایستیم شاه اردن: امنیت اردنی‌ها خط قرمز است رئیس سابق دفتر نتانیاهو: از عواقب حمله دوباره به ایران وحشت دارم + فیلم نیرو‌های مسلح یمن: حمله ما به مکه و مدینه دروغی بزرگ است عضو کمیسیون امنیت ملی: سناریوی جدید آمریکا حملات زمینی از طریق نیرو‌های نیابتی است/ نوع عملیات‌ها در سیستان و بلوچستان با گذشته کاملاً متفاوت است بیانیه ایران و ۱۱ کشور دیگر در مجمع عمومی سازمان ملل متحد: تأسیسات هسته‌ای تحت هیچ شرایطی نباید هدف قرار گیرند علی جنتی: آمریکایی‌ها کلیات طرح ۷ بندی را پذیرفته‌اند، اما درمورد ترتیب اجرای بند‌های پیشنهادی با ایران اختلاف نظر جدی دارند هشدار سفارتخانه‌های آمریکا به شهروندانش درباره سفر به چهار کشور عربی بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد

دوبلین: تصمیم ایران برای بازگشت به مذاکرات وین بسیار واضح است

دوبلین: تصمیم ایران برای بازگشت به مذاکرات وین بسیار واضح است وزیر خارجه ایرلند می‌گوید همتای ایرانی‌اش در دیدار با او، نیت کاملا روشن تهران برای بازگشت به گفت‌وگوهای وین را اعلام کرده، هرچند که شاید این اتفاق در هفته‌های آینده رخ ندهد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۴ - ۰۱ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 23
کد خبر: ۱۰۳۱۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سایمون کاونی» وزیر خارجه ایرلند، تصمیم ایران برای بازگشت به گفت‌وگوهای احیای توافق هسته‌ای در وین را «بسیار واضح» توصیف کرد.

 

کاونی بعد از دیدار با «حسین امیرعبداللهیان» وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک، گفت او قصد بسیار واضح ایران برای بازگشت به مذاکرات وین را اعلام کرد.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وی طی نشست خبری در این‌باره توضیح داد: «هرچند این اتفاق شاید در چند هفته آینده رخ ندهد زیرا دولت جدید ایران در حال نهایی کردن رویکرد خود در قبال مذاکرات است. اما او (امیرعبداللهیان) قطعا نیت کاملا روشن ایران برای بازگشت به آن مذاکرات را ابراز کرد».

 

در این دیدار، وزیر خارجه ایرلند ضمن تبریک انتصاب امیرعبداللهیان به سمت وزیر امور خارجه، از سفر خود به ایران به عنوان اولین وزیر خارجه ایرلند که در ۲۰ سال گذشته به ایران سفر کرده ابراز خرسندی کرده و ابراز امیدواری کرد که این سفر سنگ بنایی برای گسترش روابط دو کشور باشد.

 

کاونی همچنین اظهار داشت که آخرین مراحل بازگشایی سفارت ایرلند در تهران در حال انجام است. (جزئیات بیشتر)

 

وزیر خارجه ایرلند با ابراز خرسندی از سابقه اعلام آمادگی کشورش برای ایفای نقش تسهیل‌گر در اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت در دوران ریاست‌ جمهوری ترامپ، تصریح کرد که ایرلند در حال حاضر هم آمادگی دارد تا هر اقدامی برای حفظ و احیای برجام لازم باشد، انجام دهد.

 

کاونی با اشاره به دو بعد هسته‌ای و رفع تحریم در برجام، بر تعهد کشورش بر این دو بعد تأکید و از اقدامات ترامپ که به بروز شرایط فعلی منجر شده، ابراز تأسف کرد./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار