نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم

تماس تلفنی گانتز و وزیر دفاع آمریکا درباره ایران

تماس تلفنی گانتز و وزیر دفاع آمریکا درباره ایران وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در تماس تلفنی با وزیر دفاع آمریکا درباره تحولات منطقه‌ای از جمله پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران و خروج آمریکا از افغانستان گفتگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۴ - ۰۲ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 24
کد خبر: ۱۰۳۳۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی شامگاه پنجشنبه به‌صورت تلفنی با «لوید آستین» وزیر دفاع ایالات متحده رایزنی کرد.

طبق بیانیه منتشر شده توسط وزارت جنگ رژیم اسرائیل، گانتز در این تماس «تحولات منطقه‌ای از جمله نیاز به متوقف کردن پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران و خروج آمریکا از افغانستان» را با آستین مورد بحث و تبادل نظر قرار داد.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، این تماس ساعاتی قبل از رأی‌گیری کنگره آمریکا درباره حذف یا حفظ کردن بند کمک ۱ میلیارد دلاری به سامانه‌های «گنبد آهنین» این رژیم در بودجه نظامی واشنگتن، انجام شده است.

بر این اساس، گانتز همچنین از آستین به دلیل تداوم حمایت‌های نظامی و مالی دولت آمریکا و پنتاگون «در تجهیز اسرائیل به ابزار‌های ضروری برای دفاع از خودش» قدردانی کرد.

کابینه جدید رژیم صهیونیستی از زمان آغاز به کار در ماه‌های اخیر، تلاش خود را به کار گرفته تا با فرستادن مقام‌های رژیم صهیونیستی به ایالات متحده و دیدار با مقام‌های آمریکایی و کشور‌های امضاکننده برجام، از احیای توافق هسته‌ای ایران جلوگیری کنند.

پیش از این نیز «یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی ادعا کرده بود: «ایران در آستانه دستیابی به سلاح اتمی است و باید بداند که این امر [از سوی اسرائیل]بی‌پاسخ نخواهد ماند». /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار