بیانیه وزارت امور خارجه: معاهده مشارکت راهبردی روسیه و ایران لازم‌الاجرا می‌گردد عراقچی: ایران فارغ از هرگونه تغییر احتمالی به همکاری با چین ادامه می‌دهد تکرار ادعای مضحک ترامپ درباره پایان جنگ پیام تبریک عراقچی به همتای قزاقستانی الحوثی: نقشه ترامپ برای فلسطین یک طرح کاملا اسرائیلی است اولتیماتوم عراقچی به شورای امنیت: قطعنامه ۲۲۳۱ باید خاتمه یابد سوء‌قصد به جان بشار اسد صحت دارد؟ اعمال تحریم‌های ترکیه علیه ایران / حساب کدام افراد ایرانی در ترکیه مسدود می‌شود؟ واکنش بقائی به حمله اسرائیل به کاروان دریایی الصمود جهاد اسلامی: طرح ترامپ همان معامله قرن است با لباسی جدید کاخ سفید: ضرب‌الاجل آمریکا برای حماس همچنان پابرجا است درخواست گروه ۷ از ایران برای بازگرداندن دسترسی آژانس به تاسیسات هسته‌ای اجرای تحریم‌های سازمان ملل از سوی کانادا به بهانه فعالیت‌های هسته‌ای تهران روسیه: بازاعمال تحریم‌های ضدایرانی را به‌رسمیت نمی‌شناسیم ادعای روبیو علیه ایران: تمامی مسیر‌های ایران به سمت سلاح هسته‌ای را مسدود خواهیم کرد

طالبان: تجاوز اسرائیل به قطر زنگ خطری برای صلح جهانی است

وزیر خارجه حکومت طالبان در نشستی با سفرا و نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی در کابل حمله اخیر رژیم صهیونیستی به قطر را محکوم کرد و آن را «زنگ خطر برای صلح و ثبات جهانی» دانست.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۶ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۴ - 2025 September 12
کد خبر: ۲۸۸۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «امیرخان متقی» وزیر خارجه حکومت طالبان طی نشستی در کابل گفت تجاوز رژیم صهیونیستی به قطر اقدامی خطرناک است که پیامدهای آن تنها محدود به منطقه نخواهد بود.

وی افزود که این رویداد نشان‌دهنده تهدیدی جدی علیه صلح و ثبات جهانی است و جامعه بین‌المللی نباید در برابر آن سکوت کند.

متقی در نشستی با سفرا و نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی در کابل همچنین با اشاره به نیازهای انسانی افغانستان، از کشورهایی که بالگردهای این کشور را در اختیار دارند خواست تا این تجهیزات را برای عملیات نجات به کابل بازگردانند.

وزیر خارجه حکومت طالبان تأکید کرد که این بالگردها در زلزله‌های اخیر نقش مهمی در نجات جان آسیب‌دیدگان داشته‌اند و افغانستان به دلیل تجربه مکرر آفات طبیعی به‌شدت به چنین امکاناتی نیاز دارد.

وی همچنین تحریم‌های بانکی علیه افغانستان را «غیرقانونی و ظالمانه» خواند و گفت این محدودیت‌ها مانع کمک افغان‌های مقیم خارج به آسیب‌دیدگان زلزله شده است.

امیرخان متقی افزود: «اینکه حتی از کمک به قربانیان آفات طبیعی جلوگیری می‌شود، خلاف تمام موازین بشری است.»

وزیر خارجه حکومت طالبان در پایان از کشورها و سازمان‌های بین‌المللی به خاطر همکاری در کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان افغانستان قدردانی کرد.

پیش‌تر نیز، حکومت طالبان با صدور بیانیه‌ای حملۀ رژیم صهیونیستی به دفتر سیاسی جنبش حماس در دوحه، را به شدت محکوم کرده بود و این اقدام را «وحشیانه و مغایر با تمام موازین بین المللی و انسانی» دانسته بود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار