طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا

وزیر صمت: 4 میلیون شغل تا پایان دولت ایجاد می شود

وزیر صمت: 4 میلیون شغل تا پایان دولت ایجاد می شود فاطمی امین گفت: دولت تلاش می کند تا چهار سال آینده چهار میلیون شغل ایجاد کند که دو میلیون شغل آن در حوزه صنعت خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۶ - ۰۲ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 24
کد خبر: ۱۰۳۳۲۵

به گزارش راهبرد معاصر وزیر صنعت، معدن و تجارت (صمت) گفت: دولت تلاش می کند تا چهار سال آینده چهار میلیون شغل در کشور ایجاد شود که از این میزان دو میلیون شغل در حوزه صنعت و بر عهده وزارت صمت است.

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه اطلاع رسانی تولید و تجارت (شاتا)،  سید رضا فاطمی امین، وزیر صمت، صبح امروز، جمعه دوم مهرماه ماه در جریان سفر رییس جمهور و اعضای دولت به استان ایلام از چهار واحد تولیدی واقع در شهرک صنعتی شهرستان ایوان بازدید و در جهت رفع موانع و مشکلات این واحدها دستورات لازم را صادر کرد.

فاطمی امین روز جمعه در نشست شورای اداری شهرستان ایوان اظهار کرد: امسال به لحاظ اقتصادی سالی ویژه محسوب می شود و امیدواریم با تلاش و کمترین هزینه از این دوران گذار عبور کنیم.  تحول در بخش اقتصادی از اولویت های مهم دولت سیزدهم است که باید با همدلی این امر مهم تقویت شود.

وی با بیان اینکه با تهیه سند راهبردی برنامه ها و منابع مالی و عملکردی، نحوه عملکرد مدیران ارزیابی می شود که این موضوع طی هفته های آینده در پنج استان کشور از جمله ایلام آغاز می شود، گفت: مدیران استانی ظرفیت ها و فرصت های اقتصادی استان ها را شناسایی و مشکلات قابل حل را پیگیری کنند.

ایجاد اشتغال با تکمیل طرح های تولیدی نیمه تمام

وزیر صمت با بیان اینکه مشکلات واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل شهرستان ایوان قابل حل است تصریح کرد: با توجه به برنامه ریزی انجام شده با تکمیل طرح های تولیدی نیمه تمام، اشتغال چشمگیری ایجاد می شود.  کسری بودجه نیز به سبب کمبود منابع و افزایش هزینه هاست که با برنامه ریزی می توان این موضوع را نیز رفع کرد.

به گفته وی با افزایش تولیدات و توسعه بخش اقتصادی می توان عمران شهری شهرستان ایوان را حل کرد زیرا بخشی از هزینه های تولیدات از محل ارزش افزوده این واحدها پرداخت می شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین در حاشیه بازدید از واحدهای تولیدی استان ایلام، گفت: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته طی ۶ ماهه دوم سال جاری پنج میلیارد دلار تولیدات صنعتی داخلی بیش از سال گذشته به کشورهای خارجی صادر خواهد شد.

این بازدیدها از شرکت تعاونی ۲۴۵۱ سولفات پتانسیم، شرکت غشاء گستر و شرکت فولاد زاگرس و نورد ایوان انجام شد. شرکت فولاد زاگرس در سال ۹۲ کلنگ زنی شد که با ظرفیت تولید سالانه ۵٠٠ هزار تن فولاد اسفنجی فعال می باشد. در این واحد تولیدی ۱۶٠ نفر به صورت مستقیم و ۸٠٠ نفر غیر مستقیم مشغول کار هستند. کارخانه نورد ایوان غرب نیز در سال ۱۳۸۸کلنگ زنی و سال ۱۳۹٠ افتتاح شد و به بهره برداری رسید. در این واحد صنعتی نیز سالانه ۱۵٠ تا ۲٠٠ هزار تن میلیگرد آجدار فولادی تولید می شود و بیش از ۲٠٠ نیرو به صورت مستقیم و غیر مستقیم در آن مشغول کار می باشند. عمده محصولات این کارخانه ها به استان های همسایه ایلام صادر می شود.

وزیر صمت در سفر به ایوان ظهر امروز جمعه با تعدادی از خانواده های شهدای این شهرستان دیدار کرد./ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار