۳ طلا و ۲ نقره برای ایران در کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی تاثیرات مخرب مصرف سیگار الکترونیکی بر لثه‌ها نسخه غذایی برای کبد چرب فواید فوق العاده شیر برای بدن آتش‌سوزی گسترده در بازار بزرگ شاهین‌شهر ادعای رسانه کره‌ای: دونده‌های ایرانی به اتهام تجاوز جنسی به یک زن کره‌ای دستگیر شدند جریمه ۱۵ میلیاردی پرسپولیس برای جذب فرشاد احمدزاده از سپاهان تعداد جانباختگان نشتی گاز در پالایشگاه شیراز به سه نفر رسید تعویض‌های طلایی لیگ بیست و چهارم فوتبال ایران جزییات انتخاب ملی پوشان اوزان ۸۲ و ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی در مسابقات جهانی انفجار کوره ذوب فلزات در شهرک صنعتی ایلام / مصدومیت ۲ کارگر  دعوت دانشگر، مازیار زارع و رضا جعفری به کمیته اخلاق به دلیل اظهاراتشان پس از شکست در فینال جام حذفی تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ سریع‌ترین دونده ایران به فینال آسیا صعود کرد ۲ کودک در دریاچه پارک جنگلی نورآباد لرستان جان باختند

قبل از خرید اینترنتی، لیست نماد‌های تعلیق شده را چک کنید!

مدیر سامانه شکایات نماد اعتماد الکترونیکی گفت: اگر می‌خواهید از سایتی خرید کنید با مراجعه به enamad.ir، لیست نماد‌های تعلیق شده را ببینید و بعد اقدام به خرید کنید.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۲ - ۰۴ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 26
کد خبر: ۱۰۳۵۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، با توجه به بالا بودن میزان شکایات از سایت دیبا موبایل، خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان پیگیر این موضوع شد. در این سایت ۹۴ شکایت به ثبت رسیده است و به گفته شاکیان، در مجموع حدود ۱۴۰ میلیون به درگاه این سایت واریز شده، اما هیچ یک از افراد کالای خود را دریافت نکرده‌اند.

 

نسیم صالحی مدیر سامانه شکایات نماد اعتماد الکترونیکی، درباره حذف نماد الکترونیکی از روی این سامانه گفت: نماد اعتماد الکترونیک این سایت در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ تعلیق شد. فرآیند بررسی به این صورت است که اگر سامانه‌ای شکایت مردم را پاسخ ندهد یا حتی پاسخ‌های کامل نباشد، ما آن را بررسی خواهیم کرد و در این صورت طبق دستورات با آن‌ها برخورد می‌کنیم.

 

او ادامه داد: اگر کاربران در شناسنامه نماد اعتبار الکترونیکی شرکت دیبا موبایل را نگاه کنند تعداد ۹۴ شکایت را خواهند دید. در واقع برای حمایت از حقوق مصرف کنندگان، پس از حذف نماد الکترونیکی، کاربران همچنان می‌توانند شکایات خود را در این سامانه ثبت کنند.

 

صالحی بیان کرد: اگر می‌خواهید از سایتی خرید کنید با مراجعه به سایت enamad.ir، لیست نماد‌های تعلیق شده ببینند و بعد اقدام به خرید کنند.

 

مدیر سامانه شکایات نماد اعتماد الکترونیکی توضیح داد: متاسفانه بعد از تعلیق نماد باز هم تعداد شکایات زیادی از این شرکت ثبت شده و حتی ما به سایت شاپرک درخواست دادیم که در گاه این سامانه را حذف کنند، اما با این حال وقتی کسب و کار پاسخ نمی‌دهد ما این مسئله را به سازمان‌های ذیبرط مثل سازمان حمایت از مصرف کنندگان ارسال می‌کنیم. اگر باز هم پاسخگو نبودند پرونده به تعزیرات ارجاع داده می‌شود.

 

او ادامه داد: ما همچنان کسب و کار‌هایی را که با جوابگو نیستن را به نظارت بر اماکن عمومی ناجا اطلاع می‌دهیم تا به شکایات موجود رسیدگی کنند.

 

صالحی اظهار کرد: برخی از سایت‌ها به دلیل آن که قیمت‌هایی که برای کالاهایشان می‌گذارند کم‌تر از نرخ معمول است متاسفانه مردم اقدام به خرید می‌کنند و دیگر به نماد الکترونیکی آن توجه زیادی نمی‌کنند.

 

رضا الفت نسب، سخنگوی اتحادیه کسب و کار‌های مجازی در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در همین رابطه توضیح داد: سایت دیبا موبایل نشان اعتماد کسب و کار‌های اینترنتی را ندارد. در صورتیکه آئین نامه قانون نظام صنفی رایانه‌ای نوشته شده است که اگر کسب و کار مجازی که فعالیت صنفی دارد و می‌خواهد ادامه دهد باید از اتحادیه کسب و کار‌های مجازی نماد اعتماد خود را دریافت کند.

 

او ادامه داد: در مورد این سامانه نمادی کسب نشده است، پس در این شرایط اتحادیه کسب و کار‌های اینترنتی هیچ مسئولیتی در این موضوع ندارد و نمی‌تواند کاری انجام دهد.

 

الفت نسب اظهار کرد: توصیه میکنم مردم از کسب و کار‌های مجازی خرید کنند که مجوز اتحادیه کسب و کار‌های اینترنتی را داشته باشند و فقط به نماد اعتماد تکیه نکند.

 

الفت نسب درباره تعلیق این سایت توضیح داد: قانونی وجود ندارد که بتوان سایت را حذف کرد فقط میتوان از طریق نماد‌ها شکایت کرد و درگاه آن‌ها حذف کند./باشگاه خبرنگاران

 

ارسال نظر
آخرین اخبار