وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

افزایش تدابیر امنیتی در مساجد آمریکا/از نصب دوربین تا استخدام نیروهای امنیتی مخفی

تدابیر امنیتی مساجد آمریکا در آستانه ماه رمضان افزایش یافته و مسوولان بسیاری از مساجد محافظ مسلح استخدام کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 06
کد خبر: ۱۰۳۶۲

به گزارش راهبرد معاصر ، روزنامه واشنگتن پست روز یکشنبه نوشت: تجربه تلخ حمله به مسجد مسلمانان در شهر کرایست چرچ نیوزیلند موجب شده که تدابیری چون استخدام افسران امنیتی مسلح یا نیروهای مخفی، آموزش داوطلبان و نصب دوربین ها در مساجد اندیشیده شود.

 

مسلمانان و مقامات محلی در شهرهای آمریکا نگران حملات احتمالی مشابه با حمله به مسجد مسلمان در شهر کرایست چرچ نیوزیلند هستند.

 

در حمله به دو مسجد «نور» و «لینوود» در شهر کرایست‌چرچ نیوزیلند که روز جمعه ۲۴ اسفنده ماه رخ داد، ۵۰ نمازگزار کشته و ده ها نفر دیگر زخمی شدند.

 

مظنون اصلی &#۳۹;برنتون هریسون تَرنت&#۳۹; ۲۸ ساله اهل استرالیا بود که پیشتر بارها در صفحات مجازی خود با انتشار پیام های نژادپرستانه از حضور مهاجران مسلمان در سرزمین‌های اروپایی ابراز خشم کرده بود.

 

ماه گذشته به دنبال حملات تروریستی در دو مسجد نیوزیلند، پلیس ایالت آریزونا در آمریکا، مردی را که اقدام به ارعاب مسلمانان و پیش نماز مسجد را به قتل تهدید کرده بود، بازداشت کرد.

ارسال نظر
آخرین اخبار