کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی

افزایش تدابیر امنیتی در مساجد آمریکا/از نصب دوربین تا استخدام نیروهای امنیتی مخفی

تدابیر امنیتی مساجد آمریکا در آستانه ماه رمضان افزایش یافته و مسوولان بسیاری از مساجد محافظ مسلح استخدام کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲ - ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 06
کد خبر: ۱۰۳۶۲

به گزارش راهبرد معاصر ، روزنامه واشنگتن پست روز یکشنبه نوشت: تجربه تلخ حمله به مسجد مسلمانان در شهر کرایست چرچ نیوزیلند موجب شده که تدابیری چون استخدام افسران امنیتی مسلح یا نیروهای مخفی، آموزش داوطلبان و نصب دوربین ها در مساجد اندیشیده شود.

 

مسلمانان و مقامات محلی در شهرهای آمریکا نگران حملات احتمالی مشابه با حمله به مسجد مسلمان در شهر کرایست چرچ نیوزیلند هستند.

 

در حمله به دو مسجد «نور» و «لینوود» در شهر کرایست‌چرچ نیوزیلند که روز جمعه ۲۴ اسفنده ماه رخ داد، ۵۰ نمازگزار کشته و ده ها نفر دیگر زخمی شدند.

 

مظنون اصلی &#۳۹;برنتون هریسون تَرنت&#۳۹; ۲۸ ساله اهل استرالیا بود که پیشتر بارها در صفحات مجازی خود با انتشار پیام های نژادپرستانه از حضور مهاجران مسلمان در سرزمین‌های اروپایی ابراز خشم کرده بود.

 

ماه گذشته به دنبال حملات تروریستی در دو مسجد نیوزیلند، پلیس ایالت آریزونا در آمریکا، مردی را که اقدام به ارعاب مسلمانان و پیش نماز مسجد را به قتل تهدید کرده بود، بازداشت کرد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار