انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا پزشکیان: تمام ظرفیت‌های کشور برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بسیج شود/ دارو‌های حیاتی اولویت قطعی دولت است تعطیلی ادارات هرمزگان در سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر قطعی شد + جزییات کامل روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند هشدار جدی قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا و کشور‌های منطقه؛ اجازه دخالت در مدیریت تنگه هرمز را نمی‌دهیم / همکاری با آمریکا به منزله جنگ علیه ایران است ۵ نقطه در خوزستان مورد تهاجم پرتابه‌های دشمن آمریکایی قرار گرفت ۴ نقطه در امیدیه و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن قرار گرفت

ایران شاکی آژانس انرژی اتمی بوده و آنها متهم به سیاسی کاری هستند

ایران شاکی آژانس انرژی اتمی بوده و آنها متهم به سیاسی کاری هستند عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: اگر آمریکا به برجام بازگشت و تعهداتش را عملیاتی کرد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌تواند فیلم‌هایی که توسط دوربین‌های نظارتی آنها در مراکز هسته‌ای کشورمان ضبط شده است را برده و آن را ملاحظه کنند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۳ - ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 29
کد خبر: ۱۰۳۸۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ هادی بیگی‌نژاد نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی  با اشاره به بدعهدی آژانس بین‌المللی اتمی در قبال ایران بعد از مذاکرات طولانی اظهار داشت: از روز اول عهدی بین آژانس بین‌المللی اتمی با جمهوری اسلامی ایران صورت گرفته است مبنی براینکه اگر چنانچه آمریکا به برجام بازگشت و تعهداتش را عملیاتی کرد آژانس می‌تواند فیلم‌هایی که توسط دوربین‌های نظارتی آنها در مراکز هسته‌ای کشورمان ضبط شده است را برده و آن را ملاحظه کنند. ولی اگر چنانچه آمریکا به برجام بازنگشت ایران چنین تعهدی را مبنی براینکه حافظه دوربین‌های نظارتی را به آژانس بدهد را اجرا نمی‌کند.

 

وی افزود: آژانس بین‌المللی اتمی در یک قرار دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران تعهد مذکور را پذیرفته است اما متأسفانه افکار عمومی دنیا به گونه‌ای هدایت شده است که تهران متهم اصلی این موضوع است؛ در صورتی که آمریکا از برجام خارج شده و اروپا و آمریکا تعهدات‌شان را عملیاتی نکرده‌اند این در حالی است که جمهوری اسلامی به تمامی تعهدات خود در برجام عمل کرده است.

 

نماینده ملایر در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: نبایستی جای متهم و شاکی عوض شود؛ در حالیکه مطالبه جمهوری اسلامی عمل به ایفای تعهدات و وظایف آژانس بین‌المللی انرژی اتمی آمریکا و اروپا است و در این مسیر هیچگونه کوتاهی را نمی‌پذیریم.

 

بیگی‌نژاد خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی باید خیلی سریع در زمینه توجیه و اقناع افکار عمومی دنیا فعال شده و به همه دنیا ثابت کند که طرف غربی عهدشکن و بی‌تعهد است.

 

وی عنوان کرد:‌ در دولت سابق با جمعی از نمایندگان مجلس به نزد محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه وقت رفتیم و از او خواستیم که نقشه غربی‌ها مبنی براینکه ایران را متهم اصلی برجام نشان دهند را برملا کرده و افکار عمومی را نسبت به اصل قضیه توجیه کند تا همه دنیا روایت ایرانی ماجرا را ببینند. در حالیکه دولت سابق چنین کاری را انجام نداد ولی وزارت خارجه دولت سیزدهم بایستی سریعاً کشور به کشور رفته و توضیح دهد که در موضوع برجام چه اتفاقی افتاده و آمریکا و اروپا مقصر اصلی وضعیت فعلی برجام هستند تا کشورهای مختلف دنیا روایت آمریکایی ماجرا را باور نکنند./فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار