جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است

ایران شاکی آژانس انرژی اتمی بوده و آنها متهم به سیاسی کاری هستند

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: اگر آمریکا به برجام بازگشت و تعهداتش را عملیاتی کرد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌تواند فیلم‌هایی که توسط دوربین‌های نظارتی آنها در مراکز هسته‌ای کشورمان ضبط شده است را برده و آن را ملاحظه کنند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۳ - ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 29
کد خبر: ۱۰۳۸۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ هادی بیگی‌نژاد نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی  با اشاره به بدعهدی آژانس بین‌المللی اتمی در قبال ایران بعد از مذاکرات طولانی اظهار داشت: از روز اول عهدی بین آژانس بین‌المللی اتمی با جمهوری اسلامی ایران صورت گرفته است مبنی براینکه اگر چنانچه آمریکا به برجام بازگشت و تعهداتش را عملیاتی کرد آژانس می‌تواند فیلم‌هایی که توسط دوربین‌های نظارتی آنها در مراکز هسته‌ای کشورمان ضبط شده است را برده و آن را ملاحظه کنند. ولی اگر چنانچه آمریکا به برجام بازنگشت ایران چنین تعهدی را مبنی براینکه حافظه دوربین‌های نظارتی را به آژانس بدهد را اجرا نمی‌کند.

 

وی افزود: آژانس بین‌المللی اتمی در یک قرار دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران تعهد مذکور را پذیرفته است اما متأسفانه افکار عمومی دنیا به گونه‌ای هدایت شده است که تهران متهم اصلی این موضوع است؛ در صورتی که آمریکا از برجام خارج شده و اروپا و آمریکا تعهدات‌شان را عملیاتی نکرده‌اند این در حالی است که جمهوری اسلامی به تمامی تعهدات خود در برجام عمل کرده است.

 

نماینده ملایر در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: نبایستی جای متهم و شاکی عوض شود؛ در حالیکه مطالبه جمهوری اسلامی عمل به ایفای تعهدات و وظایف آژانس بین‌المللی انرژی اتمی آمریکا و اروپا است و در این مسیر هیچگونه کوتاهی را نمی‌پذیریم.

 

بیگی‌نژاد خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی باید خیلی سریع در زمینه توجیه و اقناع افکار عمومی دنیا فعال شده و به همه دنیا ثابت کند که طرف غربی عهدشکن و بی‌تعهد است.

 

وی عنوان کرد:‌ در دولت سابق با جمعی از نمایندگان مجلس به نزد محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه وقت رفتیم و از او خواستیم که نقشه غربی‌ها مبنی براینکه ایران را متهم اصلی برجام نشان دهند را برملا کرده و افکار عمومی را نسبت به اصل قضیه توجیه کند تا همه دنیا روایت ایرانی ماجرا را ببینند. در حالیکه دولت سابق چنین کاری را انجام نداد ولی وزارت خارجه دولت سیزدهم بایستی سریعاً کشور به کشور رفته و توضیح دهد که در موضوع برجام چه اتفاقی افتاده و آمریکا و اروپا مقصر اصلی وضعیت فعلی برجام هستند تا کشورهای مختلف دنیا روایت آمریکایی ماجرا را باور نکنند./فارس

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار