پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

سرقت احشام به روش بیهوشی چوپان‌ها در اسدآباد

فرمانده انتظامی شهرستان اسدآباد از کشف چهار فقره سرقت احشام و دستگیری دو نفرسارق بومی که از طریق تعارف آبمیوه‌های خواب‌آور به چوپان گله‌ها، اقدام به سرقت دام‌ها در سطح مراتع می‌کردند، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 13
کد خبر: ۲۴۰۶۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ مصیب شاه‌ملکی در این رابطه اظهار کرد: به‌تازگی در پی وقوع چهار فقره سرقت احشام از چوپان گله‌ها که در سطح مراتع و چراگاه روستا‌های تابعه در حال تعلیف به گوسفندان بودند، رسیدگی به موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: با ورود عوامل پلیس آگاهی به صحنه‌های سرقت احشام و پرس‌وجو از چوپان گله‌ها، مشخص شد دو نفر با یک‌دستگاه پژوپارس سفید رنگ به چوپان و نگهبان گله‌ها نزدیک و پس از جلب اعتماد و تعارف آبمیوه‌هایی که از قبل با دارو‌های خواب‌آور مسموم شده بود، آنها را بیهوش کرده و در اقدامی برق‌آسا تعدادی از گوسفندان را به سرقت می‌بردند.

شاه‌ملکی با اشاره به جمع‌آوری سرنخ‌های لازم گفت: با انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی لازم دو نفر از سارقان بومی احشام شناسایی شده و تصاویر آنها در اختیار دامداران قرار گرفت.

وی ادامه داد: پس از شناسایی کامل سارقان، مخفیگاه آنها مشخص شد و با هماهنگی مراجع قضایی در یک اقدام ضربتی دستگیر و به مقرپلیس آگاهی منتقل شدند.

شاه‌ملکی با اشاره به مواجهه آنها با شواهد و قرائن موجود و همچنین بازجویی فنی به انجام چهار فقره سرقت احشام به تعداد ۲۰ رأس به شیوه و شگرد فوق یادآورشد: متهمان به مراجع قضایی معرفی و با قرار مناسبت روانه زندان مرکزی همدان شدند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر