سخنگوی قوه قضائیه: پیشگیری اجتماعی را از سرچشمه‌ها آغاز کنیم وزیر علوم: بسیاری از پروژه‌های دانشجویی به تجاری‌سازی رسیده‌اند هیاهوی بلک فرایدی در شمال ایران/ جمعه سیاه چگونه پول شما را می‌بلعد؟ تنفس هوای ناسالم برای گروه‌های حساس در تهران اعمال ممنوعیت تردد حتی برای دارندگان طرح ترافیک وزیر آموزش و پرورش: این وزارتخانه در ۴۶ سال گذشته اولویت دولت‌ها نبوده فراخوان استخدام در فراجا + شرایط  صدور هشدار جدید هواشناسی؛ آغاز تشدید آلودگی هوا در ۹ کلانشهر از فردا خبر خوش برای متقاضیان دریافت مجوز وکالت رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: تهران در شدیدترین اپیزود آلودگی هوا قرار دارد آناکوندای ۱۲ میلیون‌ساله؛ مار غول‌پیکری که هرگز کوچک نشد بازداشت معاون شهردار کرمانشاه توسط سربازان گمنام امام زمان هشدار وزارت بهداشت: دانش‌آموزان بیمار فردا چهارشنبه به مدرسه نروند ورود سامانه بارشی جدید به کشور از اواسط هفته آینده ورود سامانه بارشی جدید به کشور از اواسط هفته آینده تهران نهمین شهر آلوده جهان شد

آغاز واکسیناسیون خودرویی در ایستگاه‌های مترو

مدیر اجرایی پروژه واکسیناسیون شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه از واکسیناسیون شهروندان و مسافران در پایانه فتح‌آباد به صورت خودرویی و ۵ ایستگاه منتخب متروی تهران و حومه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۷ - ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 29
کد خبر: ۱۰۳۹۲۷

به گزارش راهبرد معاصر عباس نظری با اشاره به پویش تزریق 300 هزار دُز واکسن کرونا تا دهم مهرماه سال جاری در پایگاه‌های شهرداری تهران گفت: امکان تزریق واکسن در ایستگاه امام خمینی(ره)، و سایت خودرویی ایستگاه پالایشگاه فراهم شده و طی روزهای آینده در ایستگاه‌های تهران(صادقیه)، بیمه، میدان حضرت ولی‌عصر(عج) و شادمان نیز فراهم خواهد شد.

وی تصریح کرد: ایستگاه‌های منتخب بنا بر موقعیت جغرافیایی و دسترسی سریع و میزان تردد مسافران انتخاب شده‌اند.

نظری با بیان اینکه در صورت لزوم شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه نسبت به افزایش تعداد ایستگاه‌ها آمادگی دارد، افزود: در حال حاضر در سالن ولایت شرکت بهره‌برداری مترو، ایستگاه امام خمینی(ره) و ایستگاه پالایشگاه جنب پایانه فتح‌آباد واکسیناسیون برای شهروندان و مسافران انجام می‌شود.

مدیر اجرایی پروژه واکسیناسیون شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه خاطرنشان کرد: شرایط لازم در محوطه ایستگاه پالایشگاه برای واکسیناسیون به صورت خودرویی فراهم شده است.

نظری گفت: از مردادماه واکسیناسیون کارکنان شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه را در مرکز واکسیناسیون سالن ولایت، آغاز کردیم و با توجه به فضای مناسبی که در اختیار داشتیم در کنار کارکنان واکسیناسیون سایر همکاران در معاونت حمل و نقل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، از جمله تاکسیرانی، معاینه فنی، شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه(مترو) و خانواده کارکنان این شرکت نیز انجام شد و از روز چهارشنبه 31 شهریورماه این مرکز برای واکسیناسیون عموم شهروندان با وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی همکاری می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: این شرکت به منظور کاهش زنجیره بیماری و آگاهی‌بخشی به مسافران شهر زیرزمینی در طول دوره مبارزه با بیماری کرونا، علاوه بر استقرار غرفه‌های فروش ماسک، ضد عفونی روزانه قطارها و همچنین طرح تست سریع و رایگان کرونا را در ایستگاه‌های منتخب اجرا کرده است./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار