دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

آغاز واکسیناسیون خودرویی در ایستگاه‌های مترو

مدیر اجرایی پروژه واکسیناسیون شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه از واکسیناسیون شهروندان و مسافران در پایانه فتح‌آباد به صورت خودرویی و ۵ ایستگاه منتخب متروی تهران و حومه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۷ - ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 29
کد خبر: ۱۰۳۹۲۷

به گزارش راهبرد معاصر عباس نظری با اشاره به پویش تزریق 300 هزار دُز واکسن کرونا تا دهم مهرماه سال جاری در پایگاه‌های شهرداری تهران گفت: امکان تزریق واکسن در ایستگاه امام خمینی(ره)، و سایت خودرویی ایستگاه پالایشگاه فراهم شده و طی روزهای آینده در ایستگاه‌های تهران(صادقیه)، بیمه، میدان حضرت ولی‌عصر(عج) و شادمان نیز فراهم خواهد شد.

وی تصریح کرد: ایستگاه‌های منتخب بنا بر موقعیت جغرافیایی و دسترسی سریع و میزان تردد مسافران انتخاب شده‌اند.

نظری با بیان اینکه در صورت لزوم شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه نسبت به افزایش تعداد ایستگاه‌ها آمادگی دارد، افزود: در حال حاضر در سالن ولایت شرکت بهره‌برداری مترو، ایستگاه امام خمینی(ره) و ایستگاه پالایشگاه جنب پایانه فتح‌آباد واکسیناسیون برای شهروندان و مسافران انجام می‌شود.

مدیر اجرایی پروژه واکسیناسیون شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه خاطرنشان کرد: شرایط لازم در محوطه ایستگاه پالایشگاه برای واکسیناسیون به صورت خودرویی فراهم شده است.

نظری گفت: از مردادماه واکسیناسیون کارکنان شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه را در مرکز واکسیناسیون سالن ولایت، آغاز کردیم و با توجه به فضای مناسبی که در اختیار داشتیم در کنار کارکنان واکسیناسیون سایر همکاران در معاونت حمل و نقل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، از جمله تاکسیرانی، معاینه فنی، شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه(مترو) و خانواده کارکنان این شرکت نیز انجام شد و از روز چهارشنبه 31 شهریورماه این مرکز برای واکسیناسیون عموم شهروندان با وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشکی همکاری می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: این شرکت به منظور کاهش زنجیره بیماری و آگاهی‌بخشی به مسافران شهر زیرزمینی در طول دوره مبارزه با بیماری کرونا، علاوه بر استقرار غرفه‌های فروش ماسک، ضد عفونی روزانه قطارها و همچنین طرح تست سریع و رایگان کرونا را در ایستگاه‌های منتخب اجرا کرده است./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار