علت منتفی شدن واردات واکسن فایزر برای مادران باردار چه بود؟-راهبرد معاصر
قتل سه خواهر توسط برادر در بروجرد / قاتل دستگیر شد پرسپولیسی‌ها خواهان اخراج درویش شدند سپاهان قهرمان سوپرجام ایران شد ببینید/ پوتین: آرزوی بهترین‌ها را برای رهبر ایران داریم ببینید/ استقبال رسمی ولادیمیر پوتین از مسعود پزشکیان در کاخ کرملین ببینید/ ادای احترام پزشکیان در میدان سرخ مسکو ببینید/ آرزوی بغض‌آلود ابراهیم نبوی در شب پیروزی پزشکیان در انتخابات ۱۴۰۳ سانحه هوایی مرگبار در کره جنوبی؛ پَر و خون در هر ۲ موتور هواپیما پیدا شد رابطه اوباما و همسرش شکرآب شده؟ / اوباما به سراغ همسر سابق برد پیت رفت؟ درگیری حسینی و رضاییان در اردوی استقلال / صدای کاپیتان استقلال را همه شنیدند برنامه بازی‌های فوتبال امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول ۱۵ زمین‌لرزه در ۳ نقطه فارس طی امروز رخ داد وقوع زلزله ۴.۷ ریشتری «وحدتیه» در استان بوشهر انفجار بقایای جنگی در ایلام ۲ مصدوم بر جا گذاشت صدور دسته چک از ۳۰ دی ماه منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان شد

علت منتفی شدن واردات واکسن فایزر برای مادران باردار چه بود؟

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: کمیته علمی کرونا توصیه کرد با توجه به اینکه زمان واردات واکسن فایزر مشخص نیست و نمی‌توانیم مادران باردار را بیش از این بدون واکسن منتظر بگذاریم، با واکسن سینوفارم مادران باردار را واکسینه کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۶ - ۱۰ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 02
کد خبر: ۱۰۴۱۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره چرایی وارد نشدن واکسن فایزر برای مادران باردار اظهار کرد: واردات واکسن فایزر، اما و اگر‌های زیادی داشت. چراکه نظر ما همواره بر این بود خروجی و اصالت واکسن از کشور‌های آمریکا و انگلستان نباشد و به همین دلیل به دنبال بستن قرارداد با کشور‌های دیگر برای واردات واکسن فایزر بودیم.

او افزود: ابتدا قرار بود میزان زیادی واکسن فایزر تحویل ایران شود، اما تعداد آن کم شد و به ۲ میلیون و ۴۰۰ دوز رسید که بعد باز هم میزانش توسط طرف مقابل کم شد و به ۲ میلیون دوز رسید. درنهایت هنگام عقد قرارداد هم مشکلاتی ایجاد شد.



رئیسی با اشاره به اینکه قرار بود واکسن فایزر فقط برای مادران باردار وارد شود، ادامه داد: کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا بررسی و اعلام کرد که توزیع فایزر در روستا‌ها مشکلاتی دارد. به عنوان نمونه نمی‌ارزید ۱۰ دوز واکسن را برای زنان باردار به یک روستا‌ها ببریم و تزریق کنیم.

سخنگوی ستاد ملی مبارزه با کرونا با بیان اینکه از طرف دیگر نتایج واکسن سینوفارم خوب بوده است، گفت: کمیته علمی توصیه کرد که با توجه به اینکه زمان واردات واکسن فایزر هم مشخص نیست و نمی‌توانیم مادران باردار را بیشتر از این بدون واکسن منتظر بگذاریم، با واکسن سینوفارم مادران باردار را واکسینه کنیم. خوشبختانه کمبود واکسن هم به هیچ عنوان نداریم.

این مسئول در ادامه درباره واکسیناسیون دانش‌آموزان گفت: برای واکسینه کردن گروه سنی زیر ۱۸ سال، سینوفارم در دنیا مورد تائید قرار گرفته و برای ۳ تا ۱۸ سال گواهی تزریق دارد. واکسن ایرانی پاستور هم این گواهی را دارد. چراکه در کوبا نتایج خوبی از آن حاصل شده است. به همین دلیل هردو واکسن برای دانش آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال مناسبند. البته این دو واکسن به هیچ عنوان تک‌دوز نیستند و هر دو واکسن سینوفارم و پاستوکووک دو دوز هستند./برنا

ارسال نظر