پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد

جزئیات وام مسکن با اقساط ۸ میلیون تومانی

جزئیات وام مسکن با اقساط ۸ میلیون تومانی جزییات افزایش سقف تسهیلات ساخت و خرید و جعاله مسکن و همچنین میزان اقساط و کل بازپرداخت را در ادامه بخوانید.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۶ - ۱۰ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 02
کد خبر: ۱۰۴۲۰۶

به گزارش راهبرد معاصر افزایش سقف تسهیلات «ساخت و خرید مسکن» و «جعاله مسکن» از محل اوراق گواهی حق‌تقدم در یک‌هزار و سیصد و بیستمین جلسه شورای پول و اعتبار در تاریخ ۱۶‏‏‏‏ شهریور ۱۴۰۰ تصویب و پس از چندی به بانک مسکن ابلاغ شد.

براساس مصوبه بانک مرکزی سقف تسهیلات از محل اوراق گواهی حق‌تقدم در شهر تهران برای زوجین از ۲۰۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان افزیش یافت و مبلغ این وام به صورن انفرادی از ۱۰۰ میلیون تومان به ۲۰۰ میلیون تومان رسید.

سقف تسهیلات ساخت و خرید مسکن از محل اوراق گواهی حق تقدم در مراکز استان‌ها و شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت برای زوجین از ۱۶۰ میلیون تومان به ۳۲۰ هزار تومان و رقم درخواست انفرادی این وام از ۸۰ میلیون تومان به ۱۶۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

همچنین مبلغ این تسهیلات برای سایر مناطق شهری که جمعیت ۲۰۰ هزارنفر یا کمتر دارد برای زوجین از ۱۲۰ میلیون تومان به ۲۴۰ میلیون تومان و به صورت انفرادی از ۶۰ میلیون تومان به ۱۲۰ میلیون تومان رسیده است.

مبلغ تسهیلات جعاله (تعمیر) از محل اوراق گواهی حق تقدم استفاده از تسهیلات مسکن که پیش از این ۴۰ میلیون تومان بود با رشد ۱۰۰ درصدی به ۸۰ میلیون تومان رسید و اعطای این تسهیلات به صورت همزمان یا غیر همزمان به گیرندگان تسهیلات خرید، امکان پذیر است.

لازم به ذکر است سقف جدید تسهیلات اوراق مسکن برای واحدهای مسکونی با حداکثر عمر ۲۵ سال ساخت، قابل استفاده است.

درصورتی که از تاریخ صدورجواز ساخت بیش از ۲۵ سال و حداکثر ۳۰ سال سپری گذشته باشد سقف تسهیلات در تهران ۱۶۰ میلیون تومان، مراکز استان و شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت ۱۲۰ میلیون تومان و سایر شهرها ۸۰ میلیون تومان خواهد بود.

 همچنین ملک مورد نظر باید شرایط و مشخصات لازم از جمله رعایت آیین‌نامه ۲۸۰۰، تایید استحکام بنا، چک لیست کنترل کیفیت ساختمان و را داشته باشد.

جهت دریافت سقف تسهیلات باید ۸۰ درصد ارزش کارشناسی ملک که توسط ارزیاب بانک محاسبه و در گزارش ارزیابی درج می‌شود، کفاف تسهیلات را بدهد.

رقم اقساط و بازپرداخت تسهیلات مسکن و جعاله

اقساط تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی هریک زوجین در شهر تهران با درنظر گرفتن سود ۱۷.۵ درصد و مدت بازپرداخت ۱۲ سال ماهانه ۳ میلیون و ۳۳۲ هزار تومان است که در صورت دریافت تسهیلات از سوی زوجین با مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان باید ماهانه ۶ میلیون ۶۶۴ هزار تومان پرداخت شود که جمع کل بازپرداخت و سود این تسهیلات ۹۶۰ میلیون تومان است.

همچنین افرادی که وام ۸۰ میلیون تومانی تعمیر (جعاله) را دریافت می‌کنند با درنظرگرفتن سود ۱۷.۵ درصد و بازپرداخت ۵ ساله باید ماهانه حدود ۲ میلیون تومان قسط پرداخت کنند که جمع کل پرداختی طی ۵ سال به همراه اصل پول ۱۲۰ میلیون تومان خواهد بود.

در مجموع اقساط تسهیلات پرداختی ۴۸۰ میلیون تومانی ماهانه ۸ میلیون و ۶۶۴ هزار تومان خواهد بود که پس از ۵ سال با اتمام اقساط تسهیلات جعاله به ۶ میلیون و ۶۶۴ هزار تومان خواهد رسید و جمع کل بازپرداخت به همراه سود یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان خواهد بود./بانک اول

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار