بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

پامپئو: فعالیت‌های ایران در منطقه را زیر نظر داریم

وزیر امور خارجه آمریکا مدعی شد که فعالیت‌های ایران در منطقه باعث تشدید اوضاع می‌شود و این فعالیت‌ها زیر نظر قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 07
کد خبر: ۱۰۴۲۷
به گزارش راهبرد معاصر ، «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا روز دوشنبه گفت که فعالیت‌های ایران در منطقه را تحت نظر داریم و معتقدیم که این فعالیت‌ها باعث تشدید اوضاع می‌شود.

وزیر امور خارجه آمریکا اضافه کرد: تمامی اقدامات امنیتی لازم برای تضمین گزینه‌های «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا برای هر اقدام تشدید آمیز احتمالی از سوی ایران را اتخاذ می‌کنیم.

همچنین  «پاتریک شاناهان»، سرپرست وزارت دفاع آمریکا روز دوشنبه ضمن تکرار ادعاهای بی‌اساس گفت که از ایران می‌خواهیم تمامی «اقدامات تحریک‌آمیز» را متوقف کند.

وی در توئیتر نوشت اقدام شب گذشته در اعزام ناوگروه رزمی به منطقه استقرار فرماندهی مرکزی آمریکا با تأیید او صورت گرفته است.

او نوشت: «اعلانیه شب گذشته مبنی بر اعزام ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن و یک یگان بمب‌افکن نیروی هوایی آمریکا به منطقه مسئولیت سنت‌کام که من دیروز آن را تأیید کردم اقدامی دوراندیشانه در تغییر وضعیت تجهیزات نظامی، در پاسخ به نشانه‌های وجود یک تهدید باورپذیر نظامی از سوی نیروهای رژیم ایران است.»

از سوی دیگر «جان بولتون» مشاور امنیت ملی کاخ سفید بامداد دوشنبه در بیانیه‌ای از اقدام تحریک‌آمیز کشورش در اعزام یک ناوگروه رزمی به غرب آسیا خبر داد اما اعلام کرد که کشورش  تمایلی برای جنگ با ایران ندارد.

فارس
ارسال نظر