دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

تل‌آویو: بیانیه جان بولتون علیه ایران بر اساس اطلاعات ما بود

رژیم صهیونیستی مدعی شده تصمیم اخیر دولت آمریکا برای اعزام یک ناوگروه رزمی به منطقه استقرار فرماندهی مرکزی آمریکا بر اساس اطلاعات ارسالی از سوی این رژیم به دولت آمریکا انجام شده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۸ - ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 07
کد خبر: ۱۰۴۲۹
به گزارش  راهبرد معاصر ، یک مقام ارشد رژیم صهیونیستی مدعی شده تصمیم دولت آمریکا برای اعزام یک ناوگروه رزمی به منطقه استقرار فرماندهی مرکزی آمریکا بر اساس اطلاعاتی ارسالی از سوی این رژیم به دولت آمریکا انجام شده است.

پایگاه آکسیوس به نقل از یک مقام رژیم صهیونیستی نوشت قبل از آنکه «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید ایران را تهدید کند، اسرائیل اطلاعاتی درباره طرح ادعایی ایران برای حمله به منافع آمریکا در منطقه خلیج فارس به واشنگتن ارسال کرده است.

بولتون در بیانیه‌ای ستیزه‌جویانه بامداد دوشنبه از اعزام یک ناوگروه رزمی به غرب آسیا خبر داد اما اعلام کرد که کشورش  تمایلی برای جنگ با ایران ندارد. این بیانیه چندی پس از آن صادر شده که آمریکا در تلاش‌ خود برای کنار زدن دولت قانونی در ونزوئلا که برخی از آن به نام کودتای نافرجام یاد کرده‌اند، ناکام مانده است. برخی کارشناسان این بیاینه بولتون را تلاش او برای حفظ وجهه دانسته‌اند.

مقام‌های صهیونیستی گفته‌اند یکی از دلایل صدور این بیانیه از سوی بولتون اطلاعاتی بوده که دستگاه‌های اطلاعاتی این رژیم به خصوص موساد تحویل واشنگتن داده‌اند. رژیم صهیونیستی، در اطلاعات ادعایی گفته که ایران قصد حمله به نیروهای آمریکایی در منطقه دارد.

مطابق گزارش آکسیوس، ادعاها درباره طرح ادعایی ایران برای حمله به منافع آمریکا در گفت‌وگوهای دو هفته پیش در کاخ سفید میان یک هیئت اسرائیلی و یک هیئت آمریکایی مطرح شده است.

کارشناسان، از سوی دیگر معتقدند اقدام آمریکا در اعزام ناوگروه به منطقه جزو رویه‌های معمول و متداول ارتش آمریکا است و هدف بیانیه جان بولتون بیشتر انتشار یک پیام برای ارعاب ایرانی‌ها است.   

«ایلان گلدن‌برگ» مدیر بخش امنیت خاورمیانه در اندیشکده «مرکز امنیت آمریکایی جدید» در توییتی در این باره نوشت: «اعزام یک ناوگروه به سنتکام، اقدام غیرمعمولی نیست و احتمالا اقدامی عادی بوده که از مدت‌ها قبل برنامه آن چیده شده است. ادبیات آتش‌افروزانه بولتون، غیرمعمولی و تحریک‌آمیز است البته حدس من آن است که این موضوع یک فرصتی برای تلاش به منظور ارعاب ایرانی‌ها است نه چیز بیشتر».

فارس
ارسال نظر