واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

ملاقات فرمانده تروریست های سنتکام با مظلوم عبدی

فرمانده تروریست‌های سنتکام و فرمانده شبه نظامیان کرد سوریه مورد حمایت آمریکا در دیدار و گفت‌وگو باهم درباره طیفی از موضوعات مهم منطقه رایزنی کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۲ - ۲۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 12
کد خبر: ۵۰۳۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، فرمانده تروریست های آمریکایی مستقر در منطقه (سنتکام)  روز یکشنبه در شهر «قامشلی» در شمال شرقی سوریه با فرمانده شبه نظامیان کرد سوریه مورد حمایت آمریکا دیدار و گفت‌وگو کرد.

به نوشته روزنامه «الشرق الاوسط» ژنرال «کنث مک کنزی» فرمانده نیروهای سنتکام  در دیدار با «مظلوم عبدی» فرمانده نیروهای دموکرات سوریه درباره طیفی از موضوعات از جمله عملیات در شمال شرقی سوریه به گفت وگو پرداختند. فرمانده شبه نظامیان کرد مورد حمایت آمریکا در این دیداربا ژنرال مک‌کنزی از حمایت‌های ایالات متحده  تشکر و قدردانی کرد.

 گفته می‌شود نیروهای وابسته به مظلوم عبدی قصد دارند عملیاتی را در امتدا رود فرات در شمال «دیر الزور»  با ادعای مقابله با عناصر باقی مانده از داعش انجام دهند.

حمایت‌های تسلیحاتی آمریکا از شبه‌نظامیان کُرد سوریه طی سال‌های گذشته، منجر به تنش و تیرگی روابط بین آنکارا و واشنگتن شده است. ترکیه این شبه‌نظامیان را امتداد گروهک حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک)، و مظلوم عبدی (با نام سازمانی (شاهین جیلو) را از اعضای این گروهک می‌داند و در فهرست سیاه خود قرار داده است.

چندی قبل «لیندسی گراهام»، سناتور آمریکایی بر ادامه همکاری های نظامی واشنگتن و شبه نظامیان کرد مورد حمایت آمریکا تأکید کرد. عضو مجلس سنای آمریکا در حساب توییتری خود نوشت که طی تماسی که با مظلوم عبدی تأکید داشته  که منافع امنیتی و ملی آمریکا ایجاب می‌کند مشارکت با این نیروها ادامه پیدا کند.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر