دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ملاقات فرمانده تروریست های سنتکام با مظلوم عبدی

فرمانده تروریست‌های سنتکام و فرمانده شبه نظامیان کرد سوریه مورد حمایت آمریکا در دیدار و گفت‌وگو باهم درباره طیفی از موضوعات مهم منطقه رایزنی کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۲ - ۲۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 12
کد خبر: ۵۰۳۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، فرمانده تروریست های آمریکایی مستقر در منطقه (سنتکام)  روز یکشنبه در شهر «قامشلی» در شمال شرقی سوریه با فرمانده شبه نظامیان کرد سوریه مورد حمایت آمریکا دیدار و گفت‌وگو کرد.

به نوشته روزنامه «الشرق الاوسط» ژنرال «کنث مک کنزی» فرمانده نیروهای سنتکام  در دیدار با «مظلوم عبدی» فرمانده نیروهای دموکرات سوریه درباره طیفی از موضوعات از جمله عملیات در شمال شرقی سوریه به گفت وگو پرداختند. فرمانده شبه نظامیان کرد مورد حمایت آمریکا در این دیداربا ژنرال مک‌کنزی از حمایت‌های ایالات متحده  تشکر و قدردانی کرد.

 گفته می‌شود نیروهای وابسته به مظلوم عبدی قصد دارند عملیاتی را در امتدا رود فرات در شمال «دیر الزور»  با ادعای مقابله با عناصر باقی مانده از داعش انجام دهند.

حمایت‌های تسلیحاتی آمریکا از شبه‌نظامیان کُرد سوریه طی سال‌های گذشته، منجر به تنش و تیرگی روابط بین آنکارا و واشنگتن شده است. ترکیه این شبه‌نظامیان را امتداد گروهک حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک)، و مظلوم عبدی (با نام سازمانی (شاهین جیلو) را از اعضای این گروهک می‌داند و در فهرست سیاه خود قرار داده است.

چندی قبل «لیندسی گراهام»، سناتور آمریکایی بر ادامه همکاری های نظامی واشنگتن و شبه نظامیان کرد مورد حمایت آمریکا تأکید کرد. عضو مجلس سنای آمریکا در حساب توییتری خود نوشت که طی تماسی که با مظلوم عبدی تأکید داشته  که منافع امنیتی و ملی آمریکا ایجاب می‌کند مشارکت با این نیروها ادامه پیدا کند.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر