سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

رئیس سازمان غذا و دارو: سفارش فایزر را ما لغو نکردیم

رئیس سازمان غذا و دارو توضیحاتی را درباره لغو سفارش واکسن فایزر ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۶ - ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 03
کد خبر: ۱۰۴۳۳۹
به گزارش راهبرد معاصر رئیس سازمان غذا و دارو گفت: در برخی از رسانه‌ها بحث‌هایی مطرح می‌شود که گویی سازمان غذا و دارو با عدم صدور مجوز مانع واردات واکسن فایزر به کشور شده است، در حالیکه این مطلب به هیچ عنوان صحت ندارد. محمد رضا شانه ساز، رئیس سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت در واکنش به برخی از اخبار که در مورد مخالفت وزارت بهداشت برای واردات واکسن فایزر به کشور مطرح می‌شود، گفت: در برخی از رسانه‌ها بحث‌هایی مطرح می‌شود که گویی سازمان غذا و دارو با عدم صدور مجوز مانع واردات واکسن فایزر به کشور شده است، در حالیکه این مطلب به هیچ عنوان صحت ندارد.

شانه ساز با بیان اینکه به واکسن فایزر هم مانند دیگر واکسن‌ها از جمله سینوفارم، آسترازنکا و... مجوز داده شده، افزود: شرکت فایزر واکسن‌ها را تحویل نداد و هیچ ثبت سفارشی از سوی ایران در مورد این واکسن لغو نشده است.

او ادامه داد: شرکت واسطه‌ای که قرار بود این واکسن‌ها را خریداری و به ایران تحویل دهد موفق به واردات فایزر به ایران نشد.

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به تبلیغاتی که پیرامون اثرگذاری فایزر در رسانه‌ها مطرح می‌شود، بیان کرد: در هیچ مطالعه‌ علمی‌ای عنوان نشده که فایزر زنان باردار را بیشتر از سینوفارم از ابتلا به بیماری کرونا مصون می‌کند و بیشتر این مباحث پروپاگاندا و تبلیغاتی است./میزان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار