پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۵ / طلا چشم‌انتظار فرمان دلار وزیر نیرو: مطلقا در منطقه هرمزگان خاموشی نداریم / در جریان حملات، سه خط انتقال برق ۴۰۰ کیلوولت و دو خط ۲۳۰ کیلوولت آسیب دید، اما در کمتر از ۶ ساعت بازسازی شدند پیش‌بینی مهم از وضعیت بیت‌کوین / آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها بلیت پرواز اربعین تهران-نجف ۲۴ میلیون شد/مشهد-نجف ۲۸ میلیون آغاز فروش فوری خودرو سورن پلاس بدون قرعه کشی تیر ۱۴۰۵ پیش‌فروش ۲ مرحله‌ای بلیت قطار‌های اربعین آغاز شد فروش بدون قرعه کشی ایران خودرو تیر ۱۴۰۵ + زمان، شرایط ثبت نام و لینک جزئیات حراج شمش طلا تیر ۱۴۰۵ + زمان، مکان و شرایط ثبت نام قیمت گوسفند و گوساله ارزان شد/ قیمت واقعی گوشت این عدد است مهلت اظهارنامه مالیاتی اجاره املاک ۱۴۰۵ آخرین قیمت طلا و سکه امروز؛ سکه ۲۰۰ میلیون شد؟ زمان واریز معوقات حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / جزئیات متناسب سازی حقوق بازنشستگان هرمزگان از برنامه خاموشی‌های برق خارج شد جدول قطعی برق کرمانشاه یکشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۵ روش‌های صدور کارت سوخت/ جزییات صدور آنی کارت سوخت

تحقیق و تفحص مجلس از سازمان بورس

تحقیق و تفحص مجلس از سازمان بورس عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس مجلس تحقیق و تفحص از سازمان بورس را کلید زد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۶ - ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 03
کد خبر: ۱۰۴۳۵۹

به گزارش راهبرد معاصر محسن علیزاده عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس از شروع تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از سازمان بورس و شرکت های تابعه خبر داد و گفت: بابت اتفاقاتی که در سال گذشته در بازار سرمایه شاهد آن بودیم، تعدادی از همکاران ما درخواست تحقیق و تفحص از بازار سرمایه را ثبت کردند.

او در ادامه بیان کرد: سپس این طرح تحقیق و تفحص در کمیسیون اقتصادی مورد بررسی قرار گرفت و تصویب شد. اما بنا به دلایلی و به علت ملاحظاتی از زوایای این تحقیق و تفحص در بازار سرمایه، در آن زمان این طرح را مسکوت نگه داشتیم. زیرا این احتمال وجود داشت که عوامل مخرب بازار سرمایه ، دلیل ریزش شاخص را شروع تحقیق و تفحص بدانند و شاید باعث بر هم زدن آرامش بازار می‌شد.

عضو ناطر مجلس در شورای عالی بورس ادامه داد: اما اتفاقاتی که اخیرا در بازار سرمایه شاهد آن هستیم، موضوعاتی که به گوش ما رسیده از تخلفات موجود در سازمان بورس و شرکت‌های تابعه آن، ضرورت انجام این تحقیق و تفحص را دو چندان کرده و به همین دلیل در کمیسیون اقتصادی پیگیر آن بودیم و به دنبال این هستیم که این تحقیق و تفحص هر چه سریع‌تر انجام شود و تمام ابعاد اتفاقاتی که از سال گذشته تا امروز رخ داده، برای سهامداران مشخص شود.

او در پاسخ به هدف اصلی این طرح بیان کرد: این طرح محور‌های متعددی دارد، اما عمدتا اتفاقاتی که تاکنون در بازار سهام رخ داده، سوء مدیریت‌هایی که شکل گرفته، نظارت‌هایی که باید انجام می‌شده، اما کوتاهی شده است، از مهم‌ترین محور‌های تحقیق و تفحص است.

علیزاده ادامه داد: سازمان بورس، تمامی بورس‌ها و شرکت‌های تابعه موارد شمول این تحقیق و تفحص هستند. بعد از اثبات تخلفات، قوه قضائیه حتما برخورد خواهد کرد و مجلس نیز از ابزار‌های نظارتی خود استفاده می‌کند.

او افزود: این تحقیق و تفحص حداقل ۶ ماه تا یکسال زمان می‌برد، اما شروع آن مهم است و با آغاز این طرح خیلی از موضوعات برای همگی روشن خواهد شد.

عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس در پاسخ به اینکه آیا سهامداران با اجرای این طرح می‌توانند به جبران زیان‌های خود در سال گذشته امیدوار باشند، اظهار کرد: جبران ضرر سهامداران در سال گذشته را نمی‌توانم تضمین کنم، اما ابعاد آن مشخص خواهد شد که از چه کانالی این ضرر و زیان آغاز شد و چه عواملی در این جریانات مقصر بوده اند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار