سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

امیرعبداللهیان: امیدواریم در آینده نزدیک همه طرف‌ها به تعهدات خود بازگردند

امیرعبداللهیان: امیدواریم در آینده نزدیک همه طرف‌ها به تعهدات خود بازگردند امیرعبداللهیان در پاین سفر به روسیه گفت: ایران اهل مذاکره است، مرد مذاکره و مرد عمل واقعی است و امیدواریم در آینده نزدیک در میز مذاکرات، طرف‌های مقابل نیز به همه تعهدات خود بازگردند و اگر همه طرف به تعهدات خود پایبند باشند و راستی آزمایی در این زمینه صورت بگیرد، ایران نیز پایبندی خود را همانطور که در گذشته نشان داده در آینده نیز نشان خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۰ - ۱۴ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 06
کد خبر: ۱۰۴۶۶۹

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در پایان سفر خود به مسکو در جمع خبرنگاران در تشریح نتایج سفر دو روزه خود به روسیه اظهار کرد: در جریان رایزنی امروز با آقای لاوروف وزیر امور خارجه روسیه، دوستان در روسیه سوالاتی را در خصوص نحوه بازگشت ایران به مذاکرات و نحوه همکاری تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی داشتند.

وی اشاره به دیدگاه‌های ایران در این دو زمینه و تشریح آن‌ها برای طرف روسی گفت: در این مذاکرات ما تاکید کردیم ایران اهل مذاکره است، مرد مذاکره و مرد عمل واقعی است و امیدواریم در آینده نزدیک در میز مذاکرات، طرف‌های مقابل نیز به همه تعهدات خود بازگردند و اگر همه طرف به تعهدات خود پایبند باشند و راستی آزمایی در این زمینه صورت بگیرد، ایران نیز پایبندی خود را همانطور که در گذشته نشان داده در آینده نیز نشان خواهد داد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به رایزنی‌های امروز خود با وزیر خارجه روسیه در مورد تحولات منطقه از جمله قفقاز جنوبی گفت: تحرکات بیگانگان، صهیونیست‌ها و تروریست‌ها در منطقه قفقاز جنوبی برای همسایگان خوبمان در آذربایجان و ارمنستان در حال ایجاد دشواری‌هایی است و بعضا ادبیات به کار گرفته در منطقه توسط برخی از مقامات رسمی و رسانه‌ها در این منطقه، ادبیات سازنده‌ای نیست و فقط کمک کننده به پیشبرد اهداف دشمنان منطقه است.

امیرعبداللهیان گفت: ایران با سعه صدر و رفتار حکیمانه مبتنی بر نگاه همسایگی تاکید بر این دارد که باید همه کشور‌های منطقه در مسیر گفت‌وگو حرکت کرده و از این طریق مشکلات و سوء تفاهم‌های احتمالی را حل کنند و همه باید از این منطقه امن و باثبات سود ببرند.

وی تصریح کرد: نباید به ژئوپلیتیک و جغرافیای منطقه قفقاز تحت مداخلات خارجی خدشه‌ای وارد شود.

امیرعبداللهیان همچنین گفت: در این دیدار در مورد دیگر مسائل منطقه از جمله آخرین تحولات افغانستان، بحران سوریه و یمن و آخرین تحولات فلسطین گفت‌وگو و رایزنی کردیم.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین به رایزنی هایش با وزیر خارجه روسیه در ارتباط با روابط دوجانبه اشاره کرد و افزود: در این جلسه در مورد موضوع توقف صدور ویزا برای تجار و بازرگان ایرانی به خاطر شیوع کرونا صحبت کردیم، موضوعی که تاثیر جدی برای حجم تبادلات فعالیت‌های تجاری بین دو کشور داشته است.

وی همچنین با بیان اینکه علاوه بر مسائل سیاسی در ارتباط با همکاری‌های اقتصادی، تجاری و گردشگری بین دو کشور نیز صحبت کردیم، ادامه داد: هر دو طرف بر این موضوع تاکید داشتیم باید این گفت‌وگوها، رایزنی‌ها و توافقات حاصل شده منجر به جهش در روابط دو کشور شود، جهشی که برای مردم قابل اندازه‌گیری باشد.

وی افزود: به اندازه کافی توافق روی کاغذ بین دو کشور در زمینه‌های مختلف وجود دارد و باید بر روی اجرا و عملی کردن این توافقات متمرکز شویم./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار