توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد
اخبار بازگشایی مدارس

ممنوعیت گرفتن رضایت از والدین دانش‌ آموزان برای حضور در مدرسه

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت:مدارس حق ندارند از والدین دانش‌آموزان برای حضور در مدرسه رضایت‌نامه بگیرند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۰ - ۱۴ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 06
کد خبر: ۱۰۴۶۷۲

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در امر بازگشایی مدارس با تاکید بر اینکه مدارس براساس الگوی بازگشایی باز خواهند شد گفت نباید از والدین برای آموزش حضوری رضایت‌نامه‌ای دریافت شود.

علیرضا کمرئی درباره این موضوع که برخی از مدارس ابتدایی برای حضور دانش‌آموزان در مدارس از والدین آنان رضایت‌نامه دریافت می‌کنند اظهار کرد: «این موضوع صحت ندارد تمام مدارس الگوی بازگشایی دارند و براساس آن مدارس بازگشایی می‌شود لذا نیازی به دریافت رضایت‌نامه از والدین دانش‌آموزان نیست و نباید انجام شود.»

وی افزود: «لازم است اقدامات ضروری برای آگاهی دانش‌آموزان و خانواده‌ها از سوی مدارس صورت بگیرد؛ دادن اطلاعات لازم با برگزاری جلسات حضوری کنترل شده برای آگاهی از بهداشت فردی و چگونگی رعایت ارتباطات همچنین نحوه زدن ماسک دانش‌آموزان از سوی مدارس انجام خواهد شد.»

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در امر بازگشایی مدارس با تاکید براینکه موضوعات ذکرشده نیازی به رضایت‌نامه و تعهد ندارد ادامه داد: «الگوی بازگشایی مدارس با نظارت مجوزهای مناطق آموزشی خواهد بود لذا اگر مصداق و موردی از این موضوع و اخذ رضایت‌نامه وجود دارد باید به بخش ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات گزارش داده شود.»

کمرئی بیان کرد: «بازگشایی مدارس یک قانون و یک فرایند طبیعی است باید خانواده‌ها از جزئیات آن اطمینان و آگاهی داشته باشند اما اخذ رضایت‌نامه برای حضور در مدارس و آموزش حضوری باید گزارش داده تا پیگیری شود.»/پانا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار