هشدار درباره سیب خوردن را جدی بگیرید-راهبرد معاصر
پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس رئیس سازمان نظام پزشکی: اتحاد بین طب سنتی و مدرن منافع برخی را به خطر می‌اندازد دستور جدید وزیر علوم به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور

هشدار درباره سیب خوردن را جدی بگیرید

متخصص تغذیه از روسیه، نوشت: اگر سیب ترش با معده خالی خورده شود، واکنش در بدن افزایش می‌یابد، زیرا سیب‌های تازه پر از اسید هستند که متابولیسم بدن و معده را سرعت می‌بخشد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ - ۱۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 09
کد خبر: ۱۰۴۹۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، النا سولوماتینا، متخصص تغذیه از روسیه در مقاله‌ای نوشت که سیب خوردن به مقدار زیاد، چقدر خطرناک است؛ این میوه می‌تواند در افراد با معده‌ای با اسیدیته بالا، ناراحتی ایجاد کند.

او معتقد است که اگر سیب ترش با معده خالی خورده شود، واکنش در بدن افزایش می‌یابد. دلیل آن این است که سیب‌های تازه، پر از اسید هستند که متابولیسم بدن و معده را سرعت می‌بخشد.
تبلیغات

سولوماتینا می‌افزاید: کسانی که دستگاه گوارش آن‌ها با مشکل روبرو شده است، سیب را باید با احتیاط مصرف کنند و برخی افراد که اصلاً غذا نمی‌خورند یا فقط غذای پخته می‌خورند نیز نباید به گوارش خود با سیب خوردن آسیب بزنند.

به گفته یک متخصص دیگر، سیب شیرین برای دیابتی‌ها خطرناک بوده، زیرا حاوی ساکارز (نام علمی شکر) است. البته، این متخصص اظهار داشت که سیب یک محصول کم کالری و سالم بوده که حاوی ویتامین‌ها و فیبر زیاد است.

ریما مویسنکو، معتقد است که بیش از حد سیب نخورید تا فشار به معده وارد نشود. بهتر است در نیمه نخست روز، سیب بخورید تا زمان کافی برای هضم آن وجود داشته باشد. میزان معمول روزانه سیب خوردن به‌عنوان میوه تازه، در اواخر تابستان و اوایل پاییز، به میزان ۳۰۰ گرم است.

او می‌افزاید: در زمستان و بهار، ۱۰۰ گرم سیب، کافی است. در روز‌ها و فصل‌هایی که سیب تازه وجود دارد، ۳۰۰ گرم سیب کافی است که می‌توانید این مقدار سیب را بخورید و سلامتی خود را افزایش دهید.

پیش از این، یک مطالعه در مجله آمریکایی تغذیه بالینی، با شرکت ۴۰ فرد میان‌سال انجام شد و نشان داد که نیمی از این افراد، روزانه دو عدد سیب می‌خوردند و نیمی از آن‌ها به مدت دو ماه، آب سیب می‌نوشیدند. پس از مدتی، گروه‌ها جای خود را عوض کردند. حداکثر کلسترول در میان شرکت‌کنندگانی که سیب می‌خوردند، ۵.۸۹ و آن‌ها که هفته‌ها آب سیب می‌نوشیدند، ۶.۱۱ بود./تابناک

کلمات کلیدی: سیب خواص سیب
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار