توصیه‌های تغذیه ای وزارت بهداشت برای مقابله با آلودگی هوا-راهبرد معاصر
سخنگوی قوه‌قضائیه: در رابطه با حمله تروریستی امروز افرادی شناسایی و دستگیر شده‌اند تداوم بارش برف و باران تا دوشنبه در تهران / دمای پایتخت به صفر می‌رسد مدارس ابتدایی شیفت صبح دماوند فردا غیرحضوری شد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تغییرات برای کنکور ۱۴۰۴ نیست فعالیت همه مدارس مقطع ابتدایی و استثنایی زاهدان فردا غیر حضوری شد ۲۷ سال، میانگین سن مادران در اولین فرزندآوری مرگ بیش از ۳۰ هزار نفر در سال گذشته به علت آلودگی هوا زاهدان پس از ۷۲۳ روز سفیدپوش شد وجود ۲۴ میلیون ناوگان فرسوده در کشور پیام رییس قوه قضاییه در شهادت دو قاضی دیوان عالی  دو نوجوان ۱۷ ساله در جنوب ایران ۶۰۰ سکه پیدا کردند / حراج سکه‌های تاریخی ایران در آمریکا + تصاویر قاضی مقیسه که بود؟ / پرونده‌های مهم قاضی معروف؛ از تاجزاده تا شاخ‌های اینستاگرامی قاضی رازینی که در حمله تروریستی امروز به شهادت رسید، کیست؟ مدارس تهران فردا تعطیل است؟ مدارس ابتدایی فیروزکوه شنبه غیرحضوری شد

توصیه‌های تغذیه ای وزارت بهداشت برای مقابله با آلودگی هوا

سخنگوی وزارت بهداشت آلودگی هوا را عاملی برای افزایش ابتلا به کرونا دانست و به ارائه راهکارهای تغذیه‌ای برای مقابله با این معضل پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۲۱ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 10
کد خبر: ۷۳۵۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، گفت:بر اساس مطالعات علمی آلودگی هوا یکی از عوامل افزایش بیماری کرونا است. انجام رژیم غذایی متناسب به منظور کاهس اثرات سوء ناشی از آلودگی هوا مهم است. پس توصیه می‌کنیم از مصرف غذاهای چرب، سوسیس، کالباس، تنقلات کم ارزش مانند چیپس، پفک و نوشابه‌های گازدار خوددداری کنید.

 

وی افزود: در طول روز آب فراوان میل کنید. استفاده از منابع ویتامین D و مصرف شیر را در برنامه غذایی خود داشته باشید. نسبت به مصرف سیر، پیاز و تره فرنگی جهت محافظت از مخاط دستگاه تنفسی اقدام کنید. مواد غذایی مانند کرفس، اسفناج، گوجه فرنگی، لیمو، نارنگی، پرتقال و برگ سبز کاهو که غنی از ویتامین C هستند استفاده کنید. مصر ف روزانه یک عدد سیب عوارض ناشی از آلودکی هوا را کاهش می‌دهد.

 

لاری تاکید کرد: میوه‌هایی مانند پرتقال که سرشار از پکتین هستند برای کاهش عوارض آلودگی هوا مفید هستند. مصرف جوانه گندم و روغن‌های گیاهی، جگر و سبزی‌های دارای برگ سبز که منابع ویتامن E هستند را فراموش نکنید. همچنین نسبت به مصرف مواد غذایی حاوی سلنیوم مانند غذاهای دریایی، مرغ، نان و آجیل و مواد غذایی حاوی بتاکاروتن مثل انبه، کدو حلوایی، فلفل، اسفناج و کلم اقدام کنید./  ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار