کاهش مصونیت واکسن فایزر پس از دو ماه-راهبرد معاصر
گاردین: نوشیدن و سرو مشروبات الکلی در جام جهانی ۲۰۳۴ عربستان ممنوع خواهد بود آخرین رده‌بندی فیفا در سال ۲۰۲۴/ ایران هجدهم دنیا و دوم آسیا ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی تداوم سیر صعودی نرخ بهره بین بانکی + جدول تصویب توافق‌نامه تجارت آزاد با ایران در سنای قزاقستان هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور دستور شناسایی مشترکانی که از ماینر استفاه می‌کنند صادر شد نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند طلای جهانی به زمین خورد!  متهمان ناآرامی در بیمارستان شهید جلیل یاسوج دستگیر شدند واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات

کاهش مصونیت واکسن فایزر پس از دو ماه

پژوهش های جدید نشان داده است مصونیت واکسن فایزر در برابر کرونا پس از دو ماه کاهش پیدا می کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۹ - ۱۷ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 09
کد خبر: ۱۰۴۹۳۹

طبق داده های مطالعات جدید که در مجله پزشکی نیوانگلند منتشر شد، ممکن است مصونیت حاصل از واکسن فایزر در برابر کووید۱۹ پس از دو ماه کاهش یابد.مطالعات جدید نشان می دهند که ممکن است مصونیت واکسن فایزر در برابر کووید۱۹ پس از دو ماه کاهش یابد هرچند این واکسن همچنان از خطر بستری شدن و مرگ بر اثر ابتلا به این ویروس به مدت حداقل شش ماه جلوگیری می کند.

محققان همچنین تاکید کردند که به رغم کاهش مصونیت واکسن فایزر پس از دو ماه، این واکسن همچنان از عوارض شدید ناشی از ابتلا به کووید۱۹ جلوگیری می کند.
در یکی از مطالعه ها در مورد واکسن فایزر، محققان در کشور قطر اثربخشی این واکسن را در برابر ابتلا به کووید۱۹ و نوع شدید این بیماری از یکم ژانویه سال جاری میلادی (۲۰۲۱) تا پنجم سپتامبر مورد ارزیابی قرار دادند.
آنها این گزارش را طبق مطالعات روی ۹۰۰ هزار فرد مبتلا به کووید۱۹ در قطر که واکسینه شده بودند، ارائه دادند.
طبق این بررسی، پس از دریافت اولین دُز واکسن فایزر، ایمنی در برابر کووید۱۹ در دو هفته اول "ناچیز" بود اما در هفته سوم به حدود ۳۷ درصد رسید و سپس مصونیت این واکسن در ماه اول پس از تزریق دز دوم به ۷۸ درصد افزایش یافت. با این حال اثربخشی این واکسن پس از این زمان به تدریج کاهش داشته و بعد از ماه چهارم این کاهش چشمگیر شد.
داده ها نشان داد که برای برخی از افراد که واکسن فایزر دریافت کرده بودند، بین پنج تا هفت ماه پس از تزریق دز دوم، مصونیت تا ۲۰ درصد کاهش یافته است.
به گفته محققان، اثربخشی این واکسن در برابر ابتلا به کووید ۱۹ در افرادی که علائم این بیماری را از خود نشان دادند بیشتر از افرادی بوده که علائم این بیماری را بروز نداده اند با این حال در هر دو مورد مصونیت واکسن فایزر در طول زمان کاهش یافته است.
به گزارش ایسنا به نقل از وِب ام دی، به گفته محققان، به منظور محافظت از افراد در برابر کروناویروس و سویه های مختلف آن، استراتژی های افزایش ایمنی میزبان (افراد) باید مجددا مورد ارزیابی قرار گیرند./ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار